ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Δάσκαλος συνελήφθη για σεξουαλικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

Αττική: Σύλληψη δασκάλου για Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
0

Στη σύλληψη ενός δάσκαλου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία καθώς, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε μαθήτριες Ε’ δημοτικού.  

Ο εκπαιδευτικός, φέρεται να προσέγγιζε τις μαθήτριες μέσω μηνυμάτων σε εφαρμογές.  Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη του εκπαιδευτικού την Παρασκευή μετά από καταγγελίες τριών γονέων ενώ προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν είχε παρενοχλήσει και άλλες μαθήτριες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση ανηλίκων λόγω της ιδιότητάς του και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι τρεις μαθήτριες αποφάσισαν να μιλήσουν στους γονείς τους. Από την έφοδο στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα λάπτοπ και ένα τάμπλετ όπως επίσης και το κινητό του τηλέφωνο. Το υλικό μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και θα εξεταστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπαιδευτικός αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM