Η Μισέλ Ομπάμα λέει πως φοβάται για τις κόρες της

Η Μισέλ Ομπάμα λέει πως φοβάται για τις κόρες της Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα εξομολογήθηκε τους φόβους της σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών της.

Μιλώντας για τον ρατσισμό και τους κινδύνους που διατρέχουν οι κόρες της, ως μαύρες γυναίκες στην αμερικανική κοινωνία, δήλωσε ότι ανησυχεί για αυτές «κάθε φορά που μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο μόνες τους».


 
Η πρώην Πρώτη Κυρία καλεσμένη στο «CBS This Morning», αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένη για τα μελλοντικά σχέδια της μεγαλύτερης κόρης της, Μάλια αλλά ανησυχεί για τους κινδύνους που ίσως αντιμετωπίσει δημόσια ως «έγχρωμη».

Η 22χρονη Μάλια θα βρεθεί στην αγορά εργασίας μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ τον Μάιο - μια μετάβαση που εμπνέει υπερηφάνεια όσο και ανησυχία στη προστατευτική μητέρα της.


 
«Είμαι ενθουσιασμένη για τα μετέπειτα σχέδια της, όπως όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους», είπε στην οικοδέσποινα της εκπομπής «CBS This Morning» Γκέιλ Κινγκ, (Gayle King) και συνέχισε: «Δεν θέλω να σκέφτεται και ν’ ανησυχεί κατά την είσοδό της στο χώρο εργασίας για το πώς θα την αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι λόγω του χρώματος της».
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Ευρωπαίοι ακροδεξιοί μιμούνται τον Τραμπ στην «εκστρατεία κατά της Antifa»

Διεθνή / Οι Ευρωπαίοι ακροδεξιοί μιμούνται τον Τραμπ στην «εκστρατεία κατά της Antifa»

Ο Αμερικανός πρόεδρος προσφέρει νομιμότητα, αφήγημα και συνοχή στη νέα ευρωπαϊκή δεξιά, ενώ γύρω του έχει ήδη στηθεί ένα δίκτυο χρηματοδοτών και δεξαμενών σκέψης που συνθέτουν μια «Maga internationale»
LIFO NEWSROOM
Στρατηγική συνεργασία ΗΠΑ-Φινλανδίας στην Αρκτική: Κατασκευάζονται 11 νέα παγοθραυστικά

Διεθνή / Στρατηγική συνεργασία ΗΠΑ-Φινλανδίας στην Αρκτική: Κατασκευάζονται 11 νέα παγοθραυστικά

Οι ΗΠΑ και η Φινλανδία ανακοίνωσαν κοινό σχέδιο για την κατασκευή 11 παγοθραυστικών, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και των συμφερόντων στην Αρκτική, σε μια περίοδο γεωπολιτικής έντασης
LIFO NEWSROOM
ΜΟΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΙΝΔΙΑ

Διεθνή / Η «πρωτεύουσα των απορριμμάτων»: Πώς η ανακύκλωση ρούχων σκοτώνει εργάτες στην Ινδία

Η πόλη Πανιπάτ της Ινδίας, γνωστή ως «πρωτεύουσα της ανακύκλωσης ρούχων», πληρώνει βαρύ τίμημα - Οι εργάτες πνίγονται σε χνούδι και τοξικά λύματα, ενώ οι μικροΐνες καταστρέφουν πνεύμονες και περιβάλλον
LIFO NEWSROOM
Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα - Γενική επιστράτευση με 7.000 μαχητές στους δρόμους της Γάζας

Διεθνή / Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα - Γενική επιστράτευση με 7.000 μαχητές στους δρόμους της Γάζας

«Κηρύσσουμε γενική επιστράτευση σε απάντηση στο κάλεσμα του εθνικού και θρησκευτικού καθήκοντος, για να καθαρίσουμε τη Γάζα από παράνομους και συνεργάτες του Ισραήλ» ήταν το μήνυμα που έλαβαν μέλη της οργάνωσης
LIFO NEWSROOM