Ίαν ΜακΚέλεν: «Η πανδημία μού στέρησε τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου»

Ίαν ΜακΚέλεν: «Η πανδημία μού στέρησε τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου» Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

«Η πανδημία του κορωνοϊού έχει στερήσει στους μεγαλύτερους σε ηλικία ηθοποιούς, τη δυνατότητα να παίξουν» δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός Σερ Ίαν Μάρεϊ ΜακΚέλεν.

Καθώς τα θέατρα εκτιμάται ότι θα ανοίξουν ξανά τους επόμενους μήνες στη Μεγάλη Βρετανία, ο 82χρονος ηθοποιός επιστρέφει στην σκηνή με την παράσταση «Άμλετ», μία προσαρμογή του θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

  

Ο Βρετανός ηθοποιός είπε ότι «οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ηθοποιοί έχουν ιδιαιτέρως πληγεί από την πανδημία. Αυτό το έτος ήταν πολύ δύσκολο. Το ίδιο θα έλεγαν και οι συνάδελφοι ηθοποιοί, Μάγκι Σμιθ (Maggie Smith) και Τζούντι Ντεντς (Judi Dench). Η σκέψη της μη εργασίας είναι τρομακτική» είπε  μιλώντας στη Daily Telegraph και συνέχισε: «επειδή πλησιάζουμε προς το τέλος της ζωής μας η στέρηση της δουλειάς είναι πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς».

Ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν έλαβε το εμβόλιο κατά του κορωνοιού και δήλωσε ότι νιώθει «ευφορία», αλλά και «τυχερός».

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της κυβέρνησης, στη Μεγάλη Βρετανία, τα θέατρα ενδέχεται ν' ανοίξουν, με αυστηρά μέτρα και κοινωνικές αποστάσεις, από τις 17 Μαΐου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Διεθνή / Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μεξικό εξελίσσεται σε διεθνές φαινόμενο. Πλοία, πλαστά έγγραφα, και κυβερνητική διαφθορά στηρίζουν ένα δίκτυο που χρηματοδοτεί τα καρτέλ και απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.
LIFO NEWSROOM
Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένονται σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και την πανηγυρική στρατιωτική παρέλαση για τα 250 χρόνια του αμερικανικού στρατού — που συμπίπτει με τα 79α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM