Η ορκωμοσία του Μπάιντεν κέρδισε σε τηλεθέαση εκείνη του Τραμπ

Η ορκωμοσία του Μπάιντεν κέρδισε σε τηλεθέαση εκείνη του Τραμπ Facebook Twitter
0

Περίπου 40 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν μέσω έξι τηλεοπτικών δικτύων, σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen data.

Πρόκειται για αύξηση τηλεθέασης κατά 4% σε σύγκριση με τον αριθμό των τηλεθεατών που είχαν παρακολουθήσει την ορκωμοσία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο αριθμός αυτός των τηλεθεατών καλύπτει χρονικό διάστημα τηλεθέασης 30 λεπτών από τις 11:45 της Τετάρτης, όταν ορκίστηκε ο Μπάιντεν, αλλά και τη διάρκεια της πρώτης προεδρικής του ομιλίας από το χώρο της ορκωμοσίας στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Στη μέτρηση συμπεριλαμβάνονται τα τηλεοπτικά ακροατήρια των δικτύων ABC, CBS και NBC, αλλά και των δικτύων καλωδιακής τηλεόρασης Fox News, CNN και MSNBC.

Το 2017, περίπου 38,3 εκατομμύρια τηλεθεατών είχαν παρακολουθήσει την τελετή της ορκωμοσίας και την ομιλία του Τραμπ μέσω των ίδιων τηλεοπτικών δικτύων.

Τα στατιστικά στοιχεία της τηλεθέασης δεν συμπεριλαμβάνουν τους ανθρώπους που παρακολούθησαν ζωντανά την τελετή της ορκωμοσίας μέσω της σύνδεσής τους με ψηφιακές πλατφόρμες (Twitter, Facebook και YouTube) ούτε όσους παρακολούθησαν την τελετή της ορκωμοσίας από την τηλεόραση, αλλά εκτός του σπιτιού τους, όπως π.χ. από μπαρ ή εστιατόρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM