Εξαφανίστηκε 16χρονη στην Κυψέλη: Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Εξαφανίστηκε 16χρονη στην Κυψέλη: Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό ανήλικης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 11 Ιανουαρίου, από την περιοχή της Κυψέλης. 

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέδωσε Missing Alert, πρόκειται για την Χάνα Αλ Ταμίμι, 16 ετών, με καταγωγή από το Κουβέιτ. 

Η 16χρονη είναι αδύνατη, έχει ύψος 1.75 μ., μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα την εξαφάνισή της φορούσε άσπρη-ροζ μπούργκα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν Εισαγγελικής εντολής και επιθυμίας των γονιών της. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

Ελλάδα / Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

«Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από νεοναζί» - Μητέρα 16χρονου αποκάλυψε στις Αρχές τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας «Defend Salonica» στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας 124 αρχεία συνομιλιών από το Telegram
LIFO NEWSROOM