Ρωσίδα στρατιώτης απολύθηκε γιατί συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς

Ρωσίδα στρατιώτης απολύθηκε γιατί συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς Facebook Twitter
0

Η συμμετοχή μιας Ρωσίδας στρατιώτη σε εθνικό διαγωνισμό ομορφιάς της κόστισε την εργασία τη.

Η 32χρονη Άννα Κράμτσοβα στέφθηκε νικήτρια στον εθνικό διαγωνισμό πέρυσι, ωστόσο λίγο αργότερα απολύθηκε, έπειτα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Το βίντεο που φέρεται να οδήγησε στην απόλυσή της, δείχνει μια μονάδα απολύμανσης από χώρους της Εθνικής Φρουράς, ενώ στο Instagram της έχει πλάνα και φωτογραφίες από διαγωνισμούς fitness.

«Απολύθηκα γιατί έτσι ήθελαν» είπε η 32χρονη στον ραδιοφωνικό σταθμό Govorit Moskva. «Ο λόγος για την απόλυσή μου ήταν ασήμαντος, μαγνητοσκόπηση ενός διοικητικού κτιρίου κατά την απολύμανση με σκοπό να ανεβάσω λίγο το ηθικό». Μόνον ένας «στενός κύκλος ανθρώπων» είδε το βίντεο στην πόλη της Γεκατρενίνμπουργκ.

Η 32χρονη είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι η νίκη της στον διαγωνισμό ομορφιάς είχε αποδειχθεί διχαστική, με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες «να με ζηλεύουν». «Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτή τη νίκη» είπε. «Κάποιοι με συνεχάρησαν, κάποιοι έδειξαν φθόνο. Άνδρες συνάδελφοι μου έδωσαν συγχαρητήρια, μου έγραψαν πολλά, κάποιοι προσπάθησαν και να με συναντήσουν από κοντά. Αλλά πολλές γυναίκες στην υπηρεσία σταμάτησαν ακόμη και να με χαιρετούν».

Από την πλευρά της Εθνικής Φρουράς, ένας εκπρόσωπος τόνισε σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται η 32χρονη: «Η συμμόρφωση με τους κανόνες της υπηρεσίας είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό και συνεπάγεται την προσωπική ευθύνη του υπαλλήλου».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΕ θέτει στόχο μείωσης των εκπομπών άνθρακα κατά 90% έως το 2040 με πιστώσεις από αναπτυσσόμενες χώρες

Περιβάλλον / Η ΕΕ θέτει στόχο μείωσης των εκπομπών άνθρακα κατά 90% έως το 2040 με πιστώσεις από αναπτυσσόμενες χώρες

Περιβαλλοντικές οργανώσεις και επιστημονικές ομάδες εκφράζουν οργή, υποστηρίζοντας ότι η πρόταση υπονομεύεται από τις πιστώσεις, που θεωρούνται ευρέως αναποτελεσματικές
LIFO NEWSROOM
Έκθεση του ΟΗΕ κατονομάζει επιχειρηματικούς κολοσσούς που «κερδοσκοπούν από τη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα»

Διεθνή / Έκθεση του ΟΗΕ κατονομάζει επιχειρηματικούς κολοσσούς που «κερδοσκοπούν από τη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα»

Αμερικανικές εταιρείες όπως η Microsoft, η Alphabet Inc., η IBM και η Amazon, αλλά και Caterpillar, Rada, HD Hyundai, Volvo, Airbnb, Booking.com, Drummond,Barclays, BP είναι μεταξύ των εταιρειών που αναφέρει στην έκθεσή της η ειδική εισηγήτρια για τη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Diddy: Στη φυλακή μέχρι την επιβολή ποινής - Δεν έχει δικαίωμα αποφυλάκισης με εγγύηση

Διεθνή / Diddy: Στη φυλακή μέχρι την επιβολή ποινής - Δεν έχει δικαίωμα αποφυλάκισης με εγγύηση

Οι 12 ένορκοι τον απάλλαξαν για τρεις από τις πέντε σοβαρότερες κατηγορίες - Ο Κομπς γονάτισε, έκρυψε το πρόσωπό του και προσευχήθηκε, τρέμοντας, με το άκουσμα της ετυμηγορίας
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποίησε «απαγορευμένη» βόμβα στο χτύπημα σε καφετέρια, αποκαλύπτει ο Guardian

Διεθνή / Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποίησε «απαγορευμένη» βόμβα στο χτύπημα σε καφετέρια, αποκαλύπτει ο Guardian

Ειδικοί στο διεθνές δίκαιο εκτιμούν ότι η χρήση τέτοιου πυρομαχικού, παρά την επιβεβαιωμένη παρουσία αμάχων – μεταξύ των οποίων παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι – είναι σχεδόν βέβαιο ότι παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και ενδέχεται να συνιστά έγκλημα πολέμου
LIFO NEWSROOM