Χαλκίδα: Συναγερμός στις αρχές- Εντοπίστηκαν οκτώ κρούσματα σε εργοστάσιο

Χαλκίδα: Συναγερμός στις αρχές- Εντοπίστηκαν οκτώ κρούσματα σε εργοστάσιο Facebook Twitter
Χαλκίδα: Συναγερμός στις αρχές- Εντοπίστηκαν οκτώ κρούσματα σε εργοστάσιο (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά τον εντοπισμό οκτώ νέων κρουσμάτων σε εργοστάσιο στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Ινδός, ο οποίος εργαζόταν στην συγκεκριμένη επιχείρηση εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ από ιχνηλάτηση βρέθηκαν συμπατριώτες του, επίσης θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με το evima, πραγματοποιούνται αυτή την ώρα τεστ από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο χώρο του εργοστασίου. Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 70 δείγματα.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ό,τι οι αρχές αναζητούν δύο από του Ινδούς, που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι δύο άνδρες φέρεται να εργάζονταν σε χωράφια στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών.


Όταν του ζητήθηκαν τα στοιχεία τους, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες έδωσαν ψευδή τηλέφωνα καθώς δεν είχαν άδεια παραμονής με αποτέλεσμα να αναζητούνται τώρα από τις αρμόδιες αρχές.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς επιβεβαίωσε νωρίτερα στο evima πως «έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών. Πρόκειται για έξι άνδρες οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων πρόσθεσε πως έχει ήδη ζητήσει από τον ΕΟΔΥ κλιμάκιο, όπου αναμένεται να πραγματοποιήσει 50 μοριακά τεστ σήμερα ενώ την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου θα γίνουν ακόμη 60 τεστ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Ελλάδα / Ασφάλιση ΙΧ για φυσικές καταστροφές: «Υποχρεωτική» από σήμερα - Τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί

Στις φυσικές καταστροφές περιλαμβάνονται οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές και ακραία καιρικά φαινόμενα - Τι ισχύει για όσους δεν επιθυμούν τη συγκεκριμένη ασφαλιστική κάλυψη
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM