ΗΠΑ: Πολλοί νεκροί από πυρά στo Σάλεμ - Κατάσταση ομηρίας

ΗΠΑ: Πολλοί νεκροί από πυρά στo Σάλεμ - Κατάσταση ομηρίας Facebook Twitter
0

«Πολλοί άνθρωποι» έπεσαν νεκροί στην πόλη Σάλεμ των ΗΠΑ, όπου σημειώθηκε κατάσταση ομηρίας την οποία επιχείρησαν να τερματίσουν ένοπλοι αστυνομικοί.  

Οι πληροφορίες είναι ακόμα συγκεχυμένες και δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των θυμάτων. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάριον ανέπτυξε δυνάμεις στο σημείο όταν ενημερώθηκε για πιθανή ομηρία σε σπίτι, στο νοτιοανατολικό Σάλεμ, στις 12:30μ.μ τοπική ώρα.

Ειδικά εκπαιδευμένος διαπραγματευτής της αστυνομίας επιχείρησε να μιλήσει με τον ύποπτο αλλά ξέσπασαν πυροβολισμοί. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν θανάσιμα, ανάμεσά τους και ο ύποπτος. 

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη, όσοι αστυνομικοί ενεπλάκησαν στην διαχείριση της υπόθεσης θα βγουν σε υποχρεωτική άδεια μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Επιθεωρητές της πολιτειακής αστυνομίας του Όρεγκον ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM