Φωτιά σε τρένο της γραμμής Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Φωτιά σε τρένο της γραμμής Θεσσαλονίκη-Αθήνα Facebook Twitter
0

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης σε αμαξοστοιχία της γραμμής Intercity 51 κατά τη διάρκεια δρομολογίου Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Αναλυτικότερα, το τρένο αναγκάστηκε να ακινητοποιηθεί στις 8:15, λίγο πριν τον σταθμό στο Λιανοκλάδι, όταν από το κάτω μέρος άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.

Υπάλληλοι της σιδηροδρομικής εταιρείας έσπευσαν με πυροσβεστήρα να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε, η οποία πιθανότατα είχε προκληθεί στο σύστημα των φρένων της αμαξοστοιχίας. 

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος δεν προκλήθηκε πανικός, με τους επιβάτες να παρακολουθούν ήρεμοι τη διαδικασία.

Σύμφωνα με το life-events, προς το παρόν ελέγχεται η σοβαρότητα της ζημιάς προκειμένου να συνεχιστεί το ταξίδι της αμαξοστοιχίας προς την Αθήνα. 

Φωτιά σε τρένο της γραμμής Θεσσαλονίκη-Αθήνα Facebook Twitter
Φωτιά σε τρένο της γραμμής Θεσσαλονίκη-Αθήνα Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM