Η απίστευτη φωτογραφία με τους φρύνους και το φίδι έχει μια παράξενη εξήγηση

Η απίστευτη φωτογραφία με τους φρύνους και το φίδι έχει μια παράξενη εξήγηση Facebook Twitter
0

Μια τεράστια καταιγίδα στο βόρειο τμήμα της Αυστραλίας την Κυριακή, προκάλεσε ένα πρωτοφανές θέαμα που άφησε ακόμη και τους επιστήμονες να αναρωτιούνται.

Περίπου δέκα φρύνοι είχαν «καβαλήσει» έναν πύθωνα ο οποίος μετακινούνταν στο χορτάρι.

Η φωτογραφία έγινε viral και προκάλεσε πολλά σχόλια και memes στο διαδίκτυο.

Το αξιοπερίεργο θέαμα απαθανάτισε μια οικογένεια και αρχικά θεωρήθηκε πως η περίεργη αυτή συνεργασία είχε προκληθεί από την πλημμύρα στην περιοχή που ήταν οι φρύνοι και το φίδι.

 

Κάποιοι πίστεψαν πως οι φρύνοι είχαν χρησιμοποιήσει το φίδι για να διαφύγουν, αλλά μια βιολόγος ισχυρίζεται πως αυτό που βλέπουμε είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Η Jodi Rowley, από το Πανεπιστήμιο του NSW, ισχυρίζεται πως οι φρύνοι είναι αρσενικοί και πως προσπαθούν να ζευγαρώσουν με το φίδι, μια συμπεριφορά περίεργη, αλλά όχι σπάνια για το είδος.

Ένας άλλος ειδικός εκτιμά πως οι φρύνοι είναι στην πλάτη του φιδιού γιατί ένας από αυτούς είναι θηλυκός και φαίνεται να τους προσέλκυσε εκεί.

Aν και οι φρύνοι θα μπορούσαν να είναι το γεύμα του φιδιού, το ερπετό αποφεύγει να τους φάει γιατί γνωρίζει πως είναι τοξικοί και θα μπορούσαν να το σκοτώσουν με μια δαγκωματιά.

Περιβάλλον
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΕ θέτει στόχο μείωσης των εκπομπών άνθρακα κατά 90% έως το 2040 με πιστώσεις από αναπτυσσόμενες χώρες

Περιβάλλον / Η ΕΕ θέτει στόχο μείωσης των εκπομπών άνθρακα κατά 90% έως το 2040 με πιστώσεις από αναπτυσσόμενες χώρες

Περιβαλλοντικές οργανώσεις και επιστημονικές ομάδες εκφράζουν οργή, υποστηρίζοντας ότι η πρόταση υπονομεύεται από τις πιστώσεις, που θεωρούνται ευρέως αναποτελεσματικές
LIFO NEWSROOM
Τα προβληματικά δέντρα μιας υπερβολικά τσιμενταρισμένης πόλης

Η Αθήνα φλέγεται / Τα προβληματικά δέντρα μιας υπερβολικά τσιμενταρισμένης πόλης

Έχει αρκετό πράσινο η Αθήνα; Έχει τα σωστά δέντρα και τι προσφέρουν αυτά; Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι πνεύμονες πρασίνου και τα πάρκα της πόλης; Τι γίνεται με τα δέντρα που θα κοπούν για το μετρό; Ο αρχιτέκτονας δρ. Θωμάς Δοξιάδης εξηγεί.
M. HULOT