LIVE!

Βιέννη: Πρόστιμο σε άνδρα που απελευθέρωσε «πολλά εντερικά αέρια» μπροστά σε αστυνομικούς

Βιέννη: Πρόστιμο σε άνδρα που απελευθέρωσε «πολλά εντερικά αέρια» μπροστά σε αστυνομικούς Facebook Twitter
0

Το να αερίζεται κανείς σε δημόσιο χώρο μπορεί να είναι κοινωνικό ταμπού, αλλά δεν τυχαίνει συχνά κάποιος να έρθει αντιμέτωπος με πρόστιμο για την πράξη του. 

Αυτό συνέβη, όμως, σε έναν άντρα στην Αυστρία, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ επειδή αερίστηκε δημοσίως στη Βιέννη, νωρίτερα μέσα στο μήνα. Η αστυνομία της πόλης υπερασπίστηκε την επιβολή προστίμου, λέγοντας πως δεν αφορούσε μόνο στη συγκεκριμένη πράξη. 

«Φυσικά κανείς δεν είναι υπόλογος επειδή μια φορά κατά λάθος "άφησε μία"», ανέφερε το τοπικό αστυνομικό τμήμα σε ανακοίνωση στο Twitter. 

Η φωτογραφία με το πρόστιμο που εκδόθηκε για «παραβίαση των χρηστών ηθών» έγινε viral στα social media, ωστόσο η αστυνομία επιμένει πως ο ύποπτος «είχε ήδη συμπεριφερθεί με προκλητικό και μη συνεργάσιμο τρόπο» όταν τον πλησίασαν αστυνομικοί το πρωί της 5ης Ιουνίου. 

Όπως υποστηρίζουν, ο άντρας σηκώθηκε από ένα παγκάκι στο πάρκο, όπου καθόταν, «κοίταξε τους αστυνομικούς και σκοπίμως αερίστηκε εκτενώς στον άμεσο περίγυρο των αρχών».

Και όπως διαπίστωσε με το πρόστιμο, τα μέλη της τοπικής αστυνομίας «προτιμούν να μην αερίζεται κανείς έχοντάς τους ως στόχο».

Με πληροφορίες από BBC, Guardian

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Διεθνή / Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Σύμφωνα με πληροφορίες των The Times, οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τη βάση της RAF στο Ακρωτήρι της Κύπρου για τη διεξαγωγή «αμυντικών» επιχειρήσεων κατά του Ιράν.
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΙΡΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Διεθνή / Έλληνες εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι: «Επιστρέφαμε και μαχητικά μας ζήτησαν να πάμε στο Ιράν, ευτυχώς ο πιλότος δεν δέχτηκε»

Η περιπέτεια που έζησαν όσοι επιχείρησαν να πετάξουν το Σάββατο το πρωί, με προορισμό την Αθήνα - Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να παραμείνει στον αέρα για περίπου τέσσερις ώρες
THE LIFO TEAM