Πιστοί στην οικογενειακή παράδοση οι Μπέκαμ ανέβασαν στο Instagram μια χριστουγεννιάτικη, αναμνηστική φωτογραφία που έγινε viral για τους «λάθους λόγους». 

 

Από την ώρα που το στιγμιότυπο αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Ντέιβιντ Μπέκαμ, οι φανς δεν μπορούν να σταματήσουν να σχολιάζουν την κίνηση του παλαίμαχου, κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Αγγλίας που έχει σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του για να φαίνεται κάπως ψηλότερος πλάι στους πανύψηλους γιους του. 

 

Μάλιστα για να ισορροπήσει στις άκρες των ποδιών, ο Μπέκαμ στηρίζεται και με τα δύο χέρια πάνω στον ώμο της Βικτόρια Μπέκαμ, «κερδίζοντας» κάποια από την ούτως ή άλλως μεγάλη διαφορά ύψους, δίπλα στον 19χρονο γιο του Ρόμεο. Αρκετοί πάντως είναι εκείνοι που θεωρούν δεδομένο ότι το στιγμιότυπο είχε σκόπιμα αυτή την χιουμοριστική νότα.

 

Με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Βικτόρια είναι ντυμένη με ένα βαθυπράσινο φόρεμα, πλάι στην δεκάχρονη κόρη της Χάρπερ, ενώ από την άλλη πλευρά χαμογελούν οι άλλοι δύο γιοι της οικογένειας, ο 22χρονος Μπρούκλιν και ο 16χρονος Κρους.