H αναγέννηση του Godzilla

Το μυθικότερο τέρας της οθόνης τώρα και σε 3D

LIFOTEAM 15.5.2014 | 10:02

Το θρυλικό τέρας ξαναγεννιέται, αυτή τη φορά από τον οραματιστή σκηνοθέτη Γκάρετ Έντουαρτς ("Monsters") για να κατακλύσει τις οθόνες με επική δράση και εντυπωσιακά εφέ σε 3 διαστάσεις.

 

Η σύγχρονη εκδοχή του Godzilla αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη για όλους τους φίλους της δράσης και της φαντασία. Όλα αυτά έχοντας σαν βάση μία δυνατή ιστορία για το ανθρώπινο κουράγιο και τη δύναμη της συμφιλίωσης μπροστά στις τιτάνιες δυνάμεις της φύσης όταν ο Godzilla γεννιέται ξανά!

 

Σε αυτή τη θεαματική περιπέτεια συναντάμε το πιο διάσημο Kαϊτζού (τέρας στα Γιαπωνέζικα) του κόσμου ενάντια σε τρομερά τέρατα που απειλούν την ύπαρξή μας, δημιουργημένα από την επιστημονική αλαζονεία της ανθρωπότητας.

 

Μετά από δεκάδες εμφανίσεις σε ταινίες και βιβλία, το επικό τέρας επιστρέφει για μία ακόμα φορά, πιο εντυπωσιακό από ποτέ και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της νέας εκδοχής του Godzilla είναι οι ηθοποιοί: Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον ("Kick Ass"), ο προτεινόμενος για Όσκαρ Κεν Γουατανάμπι ("The Last Samurai", "Inception" η Ελίζαμπεθ Όλσεν ("Martha Marcy May Marlene"), η κάτοχος Όσκαρ Ζουλιέτ Μπινός ("The English Patient", "Cosmopolis") και ο Μπράιαν Κράνστον ("Argo", "Breaking Bad")

 

Η ταινία προβάλλεται και σε 3D από τις 15 Μαΐου

 

Δείτε το επίσημο trailer:

 

 

Σκηνοθεσία: Γκάρετ Έντουαρντς

Πρωταγωνιστούν:   Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Κεν Γουατανάμπι, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Ζουλιέτ Μπινός, Μπράιαν Κράνστον