Ο Ρομπέν των Δασών επιστρέφει στην πιο νεανική του εκδοχή

Ο πιο αγαπημένος παράνομος απονέμει ξανά δικαιοσύνη στο νέο blockbuster που προβάλλεται στους κινηματογράφους

LIFOTEAM 30.11.2018 | 12:21

Μια εντελώς διαφορετική και νεανική εκδοχή του πιο αγαπημένου παράνομου ζωντανεύει στη νέα, εντυπωσιακή ταινία «Ρομπέν των Δασών» που προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους.

 

Η φαντασμαγορική περιπέτεια μας συστήνει εκ νέου τον εμβληματικό αντι-ήρωα ως τον σκοτεινό, δυνατό ήρωα μιας ταραχώδους πόλης που τον έχει απόλυτη ανάγκη. Ο δίκαιος και ευγενής ληστής απαρνιέται την καταγωγή του και τον τίτλο του ως κόμη Ρομπέν του Λόξλεϊ και αφιερώνεται στην απονομή δικαιοσύνης και την ανακατανομή του πλούτου.

 

Ο Ρομπέν των Δασών επιστρέφει στην πιο νεανική του εκδοχή

 

Στη συναρπαστική αυτή περιπέτεια, ο Ρομπέν, ένας σκληραγωγημένος Σταυροφόρος μαζί με τον Μαυριτανό μέντορά του Λιτλ Τζον, εξεγείρονται ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα και η ιστορία εξελίσσεται με σκληρές και εντυπωσιακές μάχες, μια απρόσμενη φιλία και ένα διαχρονικό ρομάντζο.

 

Urban ατμόσφαιρα, γρήγοροι ρυθμοί, φοβερά stunts, εντυπωσιακά εφέ και ένα ακαταμάχητο cast είναι μερικά από τα συστατικά αυτής της ταινίας που υπόσχεται να μας ενθουσιάσει.

 

Ο σκηνοθέτης των «Peaky Blinders» και «Black Mirror» Ότο Μπάθυρστ ενώνει τις δυνάμεις του με τον παραγωγό Λεονάρντο Ντι Κάπριο και μας προσφέρουν ένα μοναδικό blockbuster γεμάτο ασταμάτητη δράση και άψογα χορογραφημένες μάχες.

 

Ο Ρομπέν των Δασών επιστρέφει στην πιο νεανική του εκδοχή

 

Το καστ αποτελείται από τον γνωστό για τη συμμετοχή του στο «Kingsman» Τάρον Έγκερτον, τον βραβευμένο με Όσκαρ για το «Ray» Τζέιμι Φοξ, τον αγαπημένο Mr. Grey του «Fifty Shades of Grey» Τζέιμι Ντόρναν, τον ταλαντούχο Μπεν Μέντελσον που συμμετείχε στις ταινίες «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», «Rogue One: A Star Wars Story» και, τέλος, την πανέμορφη και χαρισματική (κόρη του Bono των U2!) Ιβ Χιούσον που ξεχώρισε στο πρόσφατο remake «Ο Πεταλούδας» καθώς και στη συμμετοχή της στη σειρά «The Knick».

 

Και επειδή κάθε ήρωας χρειάζεται μια ηρωίδα, η πανέμορφη Μαριάν θα έρθει να ταράξει τη ζωή του Ρομπέν. Ένας κλασικός και διαχρονικός έρωτας θα δώσει στην ταινία την απαραίτητη δόση ρομάντζου με τον πιο περιπετειώδη τρόπο.

 

Στους κινηματογράφους από την ODEON και την AUDIO VISUAL

 

Δείτε το τρέιλερ: