Ο Χοακίν Φοίνιξ θα είναι ο νέος Τζόκερ

Η Warner Bros. Pictures ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Τζόκερ στην νέα ταινία που ετοιμάζει

LIFOTEAM 11.7.2018 | 22:54

Η Warner Bros. Pictures ανακοίνωσε επισήμως πως ο Χοακίν Φίνιξ θα υποδυθεί τον Τζόκερ στην πρώτη ταινία με βασικό πρωταγωνιστή τον διαβόητο κακό και «ορκισμένο εχθρό» του Batman. 

 

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Todd Phillips (The Hangover) που συνυπογράφει επίσης το σενάριο σε συνεργασία με τον Scott Silver (The Fighter). Την παραγωγή θα κάνει η Emma Tillinger Koskoff, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα συμμετέχει και ο Μάρτιν Σκορσέζε. 

 

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, τα γυρίσματα της ταινίας, της οποίας ο τίτλος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας της, θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη. Η ταινία αναμένεται να κοστίζει περίπου 55 εκατομμύρια δολάρια.

 

Η νέα ταινία θα αποτελεί μια «ωμή σπουδή» πάνω στον χαρακτήρα του Τζόκερ, καθώς σχεδιάζεται να είναι πολύ πιο «σκοτεινή» σε σχέση με τις προηγούμενες της DC Comics, με ελάχιστες έως καθόλου κόμικ αναφορές. Η υπόθεση θα παρουσιάσει την ιστορία του Τζόκερ, αφηγούμενη το παρελθόν του στη δεκαετία του 1980 και πώς έφτασε να γίνει κακός και «εχθρός» του Batman. 

 

Η Warner Bros. φέρεται επίσης να ετοιμάζει μια ακόμη ταινία για τον Τζόκερ, στην οποία θα τον υποδύεται ο Τζάρεντ Λέτο, αναβιώνοντας τον ρόλο του από το «Suicide Squad». 

 

Με πληροφορίες από BBC

Οδηγός Σινεμά