ΣΙΝΕΜΑ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ (Από 31-03)

LIFO

Γυναίκες Μαχήτριες - Η Τριπλή Απελευθέρωση

Ντοκιμαντέρ 2022 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Βαρδαρός
Οι γυναίκες στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες του εικοστού αιώνα, στη μάχη της επιβίωσης, στον δρόμο της φυλακής, της εξορίας και του εκτελεστικού αποσπάσματος. Τιμωρημένες για τον αγώνα τους για μια καλύτερη ζωή, για τον αγώνα τους ενάντια στους κατακτητές, για τον αγώνα τους για εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία.
LIFO

Cunningham (3D)

Ντοκιμαντέρ 2019 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Άλα Κόβγκαν
Ένα τρισδιάστατο αφιέρωμα στον θρυλικό αβανγκάρντ χορογράφο Μερς Κάνινγχαμ (1919-2009), ο οποίος δημιούργησε καινοτόμες τεχνικές και εξύμνησε την κίνηση ως δήλωση του να είσαι άνθρωπος και να είσαι ζωντανός.
LIFO

Πατέρας
Οtac

Δραματική 2020 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Σρνταν Γκολούμποβιτς
Πρωταγωνιστούν: Γκόραν Μπογκντάν, Μπόρις Ισάκοβιτς, Μίλαν Μάριτς
Ένας εργάτης και πατέρας δύο παιδιών υποχρεώνεται να παραχωρήσει την επιμέλεια των παιδιών του στην πρόνοια, όταν, εξαιτίας της πείνας και της κακουχίας, η σύζυγός του αναγκάζεται να διαπράξει μια απεγνωσμένη πράξη. Για να μπορέσει να ανακτήσει την επιμέλεια των παιδιών του, ο άντρας πρέπει να καταφέρει να βρει εργασία από την οποία να εξοικονομεί τους απαραίτητους πόρους για την ανατροφή τους.
LIFO

Sonic: H Tαινία 2
Sonic the Hedgehog 2

Οικογενειακή 2022 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ
Πρωταγωνιστούν: Τζιμ Κάρεϊ, Τζέιμς Μάρσντεν, Μπεν Σβαρτζ
Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Σόνικ θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα για να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του δρα Ρομπότνικ, ο οποίος αναζητά ένα σμαράγδι που έχει τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Σόνικ θα πρέπει να το βρει πρώτος, προκειμένου να σώσει τον κόσμο. 
LIFO

Morbius

Δράσης 2022 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόζα
Πρωταγωνιστούν: Τζάρεντ Λέτο, Ματ Σμιθ, Τζάρεντ Χάρις
Στην προσπάθειά του να θεραπευτεί από μια σπάνια αρρώστια που απειλεί τη ζωή του, ο δρ. Μόρμπιους παίρνει ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία, την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό;
ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ