Ρεσιτάλ Γιούρι Ρέβιτς – Ευγενίας Παπαδήμα

Ρεσιτάλ Γιούρι Ρέβιτς – Ευγενίας Παπαδήμα Facebook Twitter
0

Ανατέλλων αστέρας του βιολιού, ο Μοσχοβίτης Γιούρι Ρέβιτς, «από τους πιο εκφραστικούς και πολυδύναμους μουσικούς της γενιάς του», οργανώνει κύκλους συναυλιών, έχει το δικό του κουαρτέτο και παράλληλα αναπτύσσει έντονη φιλανθρωπική δράση.

Συμπράττει με την Ευγενία Παπαδήμα, που έχει στο ενεργητικό της πολλές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμά τους, ένας ύμνος στον ήχο του βιολιού, από τη λαμπερή Σονάτα του Περγκολέζι και την Τρίλια του διαβόλου έως τη μνημειώδη «Τρίτη» του Μπραμς.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα live οικονομικής ενίσχυσης επιζωσών έμφυλης βίας

Μουσική / Larry Gus, The Boy, Δεσποινίς Τρίχρωμη και Aeon σε ένα λάιβ για καλό σκοπό

Τέσσερις τραγουδοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Gagarin 205 για την ενίσχυση επιζωσών έμφυλης βίας, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων όσων κατήγγειλαν τον κακοποιητή τους.
M. HULOT
Οι πρώτες ελληνικές AI περσόνες στην trap και το hip hop

Μουσική / Οι πρώτες ελληνικές AI περσόνες στην trap και το hip hop

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τον ήχο και την αισθητική της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η Alina (4LINA) και η Roselune Everly είναι οι πρώτες ελληνικές AI περσόνες στην trap και το hip hop, που δημιουργούν μουσική με συναίσθημα και αναδεικνύουν πώς η τεχνολογία μπορεί να συνυπάρξει με την ανθρώπινη έκφραση.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
ENRICO SANGIULIANO INTERVIEW

Μουσική / Enrico Sangiuliano: «Μπορώ να διαμορφώσω ήχους που δεν υπάρχουν»

O μουσικός παραγωγός που έχει βραβευτεί τρεις συνεχόμενες χρονιές ως best-selling techno artist, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του, μιλάει για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη μουσική, σαν να βάζει «τάξη στο χάος».
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ