Γαργαληστής: Μουσική παράσταση

Γαργαληστής: Μουσική παράσταση Facebook Twitter
0

 

Ο Γαργαληστής του Δημήτρη Μπασλάμ είναι ένα έργο για αφηγητή και ορχήστρα. Tο 2005 κυκλοφόρησε το CD του παραμυθιού από τη Sony Music με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Χαρούλης, η Μάρθα Φριτζήλα και πολλοί άλλοι. Την ίδια χρονιά οι εκδόσεις Επόμενος Σταθμός εκδίδουν το βιβλίο με την εικονογράφηση του Βίκτωρα Μοσχόπουλου. 
    

Μια πρωτότυπη μουσική παράσταση που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με το σύγχρονο πρόβλημα της μοναξιάς, αλλά και την χαρά της γενναιοδωρίας. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα από την τέχνη της αφήγησης και μια «ζωηρής» ζωντανής ορχήστρας που ταξιδεύει τους ακροατές, μικρούς και μεγάλους.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Akylas

Οι Αθηναίοι / Akylas: «Τραγουδώ για τα άτομα που δεν χωράνε σε νόρμες»

Ο νεαρός μουσικός από τις Σέρρες πέρασε πολλές απογοητεύσεις μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Από τις κουζίνες, την πίστα του κρουαζιερόπλοιου και τη μουσική στον δρόμο μέχρι την Αυστρία και τώρα στη Eurovision, η πορεία ήταν μεγάλη και δύσκολη. Ο Akylas αφηγείται τη ζωή του στη LiFO.
M. HULOT
Μάριος Βεάνος: «Έπαιρνα το ντέφι, ανέβαινα στο τραπέζι και γινότανε χαμός»

Queer History / Μάριος Βεάνος: «Έπαιρνα το ντέφι, ανέβαινα στο τραπέζι και γινότανε χαμός»

Ένας θρύλος της νύχτας που άφησε εποχή στα σκυλάδικα της ελληνικής περιφέρειας. Τόσο που ο Θάνος Αλεξανδρής τού αφιέρωσε ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο «Αυτή η νύχτα μένει».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η πτώση του Χούλιο Ιγκλέσιας: Πώς ο διάσημος τραγουδιστής χάθηκε στο δικό του Τρίγωνο των Βερμούδων

Μουσική / Η πτώση του Χούλιο Ιγκλέσιας: Πώς χάθηκε στο δικό του Τρίγωνο των Βερμούδων

Ο πιο διάσημος Ισπανός τραγουδιστής πέρασε τα τελευταία 40 χρόνια κρυμμένος σε επαύλεις. Πλέον, λόγω κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση και σωματεμπορία, η ιδιωτική του ζωή βγαίνει στο φως.
THE LIFO TEAM