Καταπληκτικό Timelapse βίντεο με γκραφίτι σε εγκαταλελειμμένα κτίρια.

Καταπληκτικό Timelapse βίντεο με γκραφίτι σε εγκαταλελειμμένα κτίρια. Facebook Twitter
1

[ Από την Άλκηστη Γεωργίου ]

Τα γκραφίτι του Αυστραλού street artist Sofles είναι πράγματι εντυπωσιακά.

Το ίδιο εντυπωσιακό όμως, ίσως και λίγο περισσότερο, είναι και το παρακάτω Timelapse βίντεο όπου βλέπουμε τον καλλιτέχνη επί το έργο.

Το βίντεο επιμελήθηκε η Selina Miles η οποία κινηματογραφεί ολόκληρο το συγκρότημα των ερειπωμένων κτιρίων που χτυπάει ο Sofles από κάθε πιθανή γωνιά και ενώ τον ακολουθεί, πράγμα τόσο δύσκολο όσον αφορά την τεχνική της Timelapse φωτογραφίας, όσο και εντυπωσιακό να το παρακολουθείς..

 

Το βίντεο είχε περισσότερα από 200.000 'χτυπήματα' στο YouTube σε λιγότερο από δέκα μέρες.

GRAFFITI 2.0

H μουσική είναι του Bassnectar.

[ via ]

Design
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σπίτι που δεν βασίζεται σε εντυπωσιακές χειρονομίες

Design / Ένα σπίτι που δεν βασίζεται σε εντυπωσιακές χειρονομίες

Στο σπίτι του αρχιτέκτονα Λουκά Μπομπότη και της Άννας Ζετσένκο στο Παλαιό Ψυχικό όλα φτιάχτηκαν απ' την αρχή, με βάση το καλό τους γούστο: mid-century design, vintage κομμάτια και ένα roof-garden που κόβει την ανάσα.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Loewe Craft Prize 2026: Χειροποίητα αντικείμενα πέρα από κάθε φαντασία

Design / Loewe Craft Prize 2026: Χειροποίητα αντικείμενα πέρα από κάθε φαντασία

10 δημιουργίες που ξεχωρίσαμε από τις φετινές συμμετοχές στον ετήσιο θεσμό του Ιδρύματος Loewe που στηρίζει τους χειρώνακτες-καλλιτέχνες, συμφιλιώνοντας πατροπαράδοτες τεχνικές με σύγχρονες παρεμβάσεις.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Ο Γκαουντί δεν έφτιαξε μόνο τη Sagrada Família

Design / Ο Γκαουντί δεν έφτιαξε μόνο τη Sagrada Família

Η Βαρκελώνη, η πόλη του σπουδαίου αυτού αρχιτέκτονα-ποιητή, είναι γεμάτη έργα του εξίσου εντυπωσιακά με τον μεγαλειώδη καθεδρικό, που αποτελούν τοπόσημα της Ισπανίας. Τώρα που η Sagrada Familia ολοκληρώνεται, ανατρέχουμε στη ζωή και στο έργο του σημαντικού δημιουργού.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ένα σπίτι με αέρα από το Μανχάταν

Design / Ένα σπίτι που βλέπει την αισθητική ως ελευθερία και όχι ως κανόνα

H φωτογράφος Calliope έφτιαξε ένα σπίτι στην Αθήνα που θυμίζει αυτό που είχε στο Μανχάταν. Καθε γωνιά του είναι σκηνοθετημένη στη λεπτομέρεια με όσα έχει βρει η ίδια από ταξίδια, γκαλερί και flea markets. Όλα με το δικό της εξαιρετικό γούστο.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ

σχόλια

1 σχόλια
Άμα "έγραφε" και τίποτα άλλο εκτός από το ψευδώνυμο τ 15 χιλιάδες φορές στο ίδιο κτίριο καλά θα ήτανε... Η Selina Miles πάλι όλα τα λεφτά, απλά απίστευτη!!!