Πρέβεζα: Άνδρας εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ φωνάζοντας «έχω κορωνοϊό»

Πρέβεζα: Άνδρας εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ φωνάζοντας «έχω κορωνοϊό» Facebook Twitter
1

Σε σούπερ μάρκετ στο Καναλάκι της Πρέβεζας εισέβαλε άνδρας, παρακάμπτοντας τους πάντες και φωνάζοντας «έχω κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να κληθεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που οι πολίτες περίμεναν με το χαρτάκι στο χέρι την σειρά τους για να μπουν στο κατάστημα και να κάνουν τις αγορές τους.

Τότε, ένας 57χρονος που δηλώνει δικαστικός λειτουργός, παρακάμπτοντας την ουρά, μπήκε στο σούπερ μάρκετ, αγνοώντας τις παρατηρήσεις όσων περίμεναν αλλά και των υπαλλήλων.

Όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος έγιναν πιο αυστηροί μαζί του, ζητώντας να τηρήσει την σειρά εκείνος άρχιζε να φωνάζει «έχω κορωνοϊό, έχω κορωνοϊό» με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν άπαντες.

Αμέσως στο κατάστημα κλήθηκε η Αστυνομία, ωστόσο ο 57χρονος προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς, όταν προσπάθησαν να τον απομακρύνουν.

Τελικά τον συνέλαβαν και πλέον κατηγορείται για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής.

Με πληροφορίες από epiruspost.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΥΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ

Ελλάδα / Πώς συνέβη η τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Στο «Πηγάδι του Διαβόλου» εντοπίστηκε ο δύτης

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές - Η σορός του 34χρονου έχει εγκλωβιστεί στο σημείο και έχει σχεδιαστεί νέα επιχείρηση για την ανάσυρση, πιθανόν το ερχόμενο Σάββατο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια