ΣΥΡΙΖΑ: Εικόνες ντροπής με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές

ΣΥΡΙΖΑ: Εικόνες ντροπής με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές Facebook Twitter
1

Για εικόνες ντροπής και εξευτελισμό διαδηλωτών κάνε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με αφορμή τα όσα σημειώθηκαν στα Εξάρχεια κατά την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καταγγέλλει την κυβέρνηση.

«Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, στην πορεία για τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, έχει ως μοναδικό στόχο να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που αντιστέκεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Παρά το δήθεν "σύγχρονο" προφίλ που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει, οι πρακτικές της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του '50 και '60»

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
«Η ακραία καταστολή ... έχει ως μοναδικό στόχο να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που αντιστέκεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πηγή: www.lifo.grΗ ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς θεωρεί ότι η ρίψη μολότοφ και οι βανδαλισμοί δημόσιας περιουσίας είναι η κατάλληλη διαδικασία διεκδίκησης.Ο καθένας με την πνευματική "αρματωσιά" του.