Ο Τζέισον Μόμοα, γνωστός για τις περιβαλλοντικές ανησυχίες του, δεν άντεξε να μην σχολιάσει αρνητικά τον Κρις Πρατ που πόζαρε με ένα πλαστικό μπουκάλι στα χέρια.

 

Ο Πρατ φωτογραφήθηκε σε ένα γυμναστήριο χωρίς ρούχα και κρατώντας στο χέρι ένα πλαστικό μπουκάλι, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον 40χρονο ηθοποιό και ακτιβιστή. «Αδερφέ σε αγαπώ αλλά τι διάολο με το μπουκάλι νερού; Καθόλου πλαστικά μιας χρήσης. Έλα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μόμοα.

 

Ο Τζέισον Μόμοα «μάλωσε» τον Κρις Πρατ που πόζαρε με πλαστικό μπουκάλι και οι φανς τον στηρίζουν

 

Ο Πρατ έσπευσε να του απαντήσει: «Aquaman! Έχεις απόλυτο δίκιο. Πάντα κουβαλάω μαζί μου το μεγάλο επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι μου, το είχα μαζί μου και εκείνη τη μέρα!!! Αν θυμάμαι σωστά, κάποιος μου πέταξε αυτό μπουκάλι στη φωτογράφιση επειδή δεν ήξερα τι να κάνω τα χέρια μου. Ποτέ δεν ξέρω τι να κάνω με αυτά. Τόσο άβολο. Κι εγώ σ' αγαπώ φίλε. Λάθος μου. Δεν θέλω το σπίτι σου η Ατλαντίδα να καλυφθεί με πλαστικό. Το ακούτε παιδιά; Μειώνουμε το πλαστικό, επαναχρησιμοποιούμε, ανακυκλώνουμε».

 


Το σχόλιο του Τζέισον Μόμοα για το μπουκάλι έγινε πολύ σύντομα viral με τον λογαριασμό του Κρις Πρατ να κατακλύζεται με αρνητικά σχόλια, σε βαθμό που ο πρώτος μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για τις διαστάσεις που πήρε όλο αυτό. 

 

«Αδερφέ, ξέρεις πως τα παιδιά μου κι εγώ έχουμε τρελό έρωτα μαζί σου και λατρεύουμε ό,τι κάνεις. Συγνώμη που όλο αυτό έγινε τόσο αρνητικό, δεν ήθελα να συμβεί έτσι. Απλώς είμαι πολύ παθιασμένος με την επιδημία του πλαστικού μιας χρήσης. Τα πλαστικά μπουκάλια πρέπει να σταματήσουν», έγραψε μεταξύ άλλων σε μήνυμά του στο Instagram, ο Τζέισον Μόμοα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με τον Πρατ και τα δυο παιδιά του.