LIVE!

Κικίλιας για αντικαπνιστικό: Τα πρόστιμα θα διαφέρουν ανάλογα με το μέρος

Κικίλιας για αντικαπνιστικό: Τα πρόστιμα θα διαφέρουν ανάλογα με το μέρος Facebook Twitter
EUROKINISSI
6

Αναφερόμενος στον αντικαπνιστικό νόμο, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι «είμαστε όλοι στρατευμένοι στην προσπάθεια μείωσης του καπνίσματος».

Πρόσθεσε ότι τα πρόστιμα διαφέρουν ανάλογα με το σημείο. Σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης ή όταν κάποιος καπνίζει μέσα στο αυτοκίνητο με το παιδί του το πρόστιμο είναι μεγαλύτερο, εξήγησε ο κ. Κικίλιας.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι στον τετραψήφιο αριθμό 1142 μπορεί κάποιος να τηλεφωνεί επωνύμως και να κάνει καταγγελία για την παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Για τις τιμές φαρμάκων

«Δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά αύξηση στις τιμές των φαρμάκων, αντίθετα θα υπάρξουν μειώσεις μέχρι  7% σε εκατοντάδες φάρμακα» δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι μέχρι το τέλος του έτους θα αναρτηθούν από τον ΕΟΦ οι νέες τιμές των φαρμάκων. «Κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μείωση φαρμάκων και η μηδέν αύξηση» ανέφερε ο κ. Κικίλιας ενώ στη συνέχεια δεσμεύτηκε ότι δε θα υπάρξουν ελλείψεις στα φάρμακα. Προανήγγειλε, επίσης, την άμεση κατάθεση νομοσχεδίου -τομή- όπως το χαρακτήρισε για την υγεία.

Πολιτική
6

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM