Κύπρος: Θρίλερ με τον «Ορέστη» – Εκφράζονται φόβοι για περισσότερα θύματα

Κύπρος: Θρίλερ με τον «Ορέστη» – Εκφράζονται φόβοι για περισσότερα θύματα Facebook Twitter
1

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά την ομολογία του 35χρονου Ελληνοκύπριου που ομολόγησε τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε χθες σε φρεάτιο στην Κύπρο.


Την ίδια ώρα, οι έρευνες στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου συνεχίζονται με εξειδικευμένες κάμερες για μεγάλα βάθη, ιδιωτικής εταιρείας.

Οι κάμερες φαίνεται να έχουν εντοπίσει δύο ακόμα «όγκους» στο υπέδαφος ενώ ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, είπε ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρίσκονται και άλλες σοροί εντός του φρεατίου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι Αρχές εξετάζουν λογαριασμούς ακόμα τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που δηλώθηκαν ως αγνοούμενες και φέρεται να συμμετείχαν στην διαδικτυακή ιστοσελίδα στην οποία ήταν μέλος και ο 35χρονος. Οι Αρχές εξετάζουν εάν υπάρχει  σύνδεση με το προφίλ του «Ορέστη» με τις γυναίκες που έχουν εξαφανιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος Ελληνοκύπριος υπολοχαγός με το ψευδώνυμο «Ορέστης» έχει ήδη ομολογήσει τους φόνους δύο γυναικών και ενός 6χρονου κοριτσιού, κόρη του πρώτου θύματος που η σορός της εντοπίστηκε τυχαία από τουρίστες την προηγούμενη Κυριακή.

Ο 35χρονος αρχικά συνελήφθη και ομολόγησε τον φόνο της 38χρονης Mary Rose, η οποία αγνοούνταν τα τελευταία 2 χρόνια.

Στη συνέχεια ομολόγησε την δολοφονία μίας 28χρονης γυναίκας από της Φιλιππίνες, η οποία είχε επίσης δηλωθεί αγνοούμενη από τον Ιούλιο του 2018. Η σορός της Arian Palanas Lozano εντοπίστηκε μέσα στο ίδιο φρεάτιο, ενώ οι δύτες έψαχναν για το 6χρονο κορίτσι.

Ο «Ορέστης» φέρεται να παραδέχθηκε σε κατάθεση του ότι γνώρισε την δεύτερη γυναίκα μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών και ενώ έκαναν σεξ, την έπνιξε. Μετά την έδεσε και την μετέφερε στο μεταλλείο Κοκκινόγειας όπου την πέταξε στο φρεάτιο.

Όσον αφορά το 6χρονο θύμα του 35χρονου ο ίδιος ομολόγησε ότι πέταξε τη σορό της στην λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο Κύπρου, όπου όμως ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Οι αστυνομικές έρευνες γίνονται και με την συμμετοχή ομάδας δυτών του Λιμενικού.

Το έργο του εντοπισμού ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς ο πυθμένας της λίμνης περιέχει μπάζα και κορμούς δέντρων, που δυσχεραίνουν την αναζήτηση  ενώ το σημείο από το οποίο απέκτησε πρόσβαση πριν από μήνες ο 35χρονος, μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις που ανέβασαν την στάθμη του νερού στην λίμνη, βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια