Ένας 40χρονος έκανε μήνυση στους γονείς του επειδή του πέταξαν τη συλλογή πορνό

Ένας 40χρονος έκανε μήνυση στους γονείς του επειδή του πέταξαν τη συλλογή πορνό Facebook Twitter
1

Ένας 40χρονος από την Ιντιάνα των ΗΠΑ κατέθεσε αγωγή σε βάρος των γονιών του επειδή του πέταξαν τη τεράστια συλλογή του από περιοδικά και ταινίες πορνό αξίας αξίας 29.000 δολαρίων (περίπου 25.700 ευρώ).

Ο 40χρονος κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα αγωγή εις βάρος τους σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μίσιγκαν, όπου είχε εγκατασταθεί με τους γονείς του το 2016 έπειτα από το διαζύγιό του.

Ισχυρίζεται ότι δέκα μήνες αργότερα που έφυγε από το σπίτι, οι γονείς του έστειλαν τα πράγματά του στο νέο του σπίτι, στην πόλη Μάνσι της Ιντιάνα, αλλά έλειπαν οι 12 κούτες του με τις ταινίες και τα περιοδικά πορνό. Οι γονείς του παραδέχτηκαν ότι τα πέταξαν.

Αρχικά ο 40χρονος έκανε καταγγελία στην αστυνομία αλλά ο εισαγγελέας της κομητείας της Οτάβα αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη.

Στην αγωγή περιλαμβάνεται το απόσπασμα από ένα email του πατέρα του, ο οποίος γράφει στον γιο του «Σου έκανα μεγάλη χάρη που ξεφορτώθηκα όλα αυτά».

Ο 40χρονος ζητεί από τους γονείς του ως αποζημίωση σχεδόν την τριπλάσια αξία της αγαπημένης του συλλογής, δηλαδή περίπου 87.000 δολάρια.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
"Ο 40χρονος ζητεί από τους γονείς του ως αποζημίωση σχεδόν την τριπλάσια αξία της αγαπημένης του συλλογής, δηλαδή περίπου 87.000 δολάρια."Λογικο μου φαινεται, αλλωστε θα εχει χύσει... πολλα δακρυα και ιδρωτα για χτισει την συλλογη :p