Αστυνομικός απήγαγε, έγδυσε και παράτησε στην ερημιά άνδρα που «φλέρταρε» με τη σύντροφό του

Αστυνομικός απήγαγε, έγδυσε και παράτησε στην ερημιά άνδρα που «φλέρταρε» με τη σύντροφό του Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Σε φυλάκιση 27 μηνών με αναστολή, καταδικάστηκε ένας αστυνομικός που είχε απαγάγει, γδύσει και παρατήσει έναν άνδρα σε έρημη τοποθεσία της Μαγνησίας, επειδή υποψιαζόταν ότι το θύμα του φλέρταρε με τη σύντροφό του. 

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 39χρονο για αρπαγή, έκθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη κράτηση, και εξύβριση σε βάρος ενός 29χρονου.

Η επίθεση σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2013.

Ο ένστολος οδήγησε το θύμα του σε ερημική τοποθεσία κοντά στα Κανάλια Μαγνησίας, τον έγδυσε, και αφού τον απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο, του πέρασε χειροπέδες, τον έβρισε και τον εγκατέλειψε γυμνό και αβοήθητο. 

Ένας βοσκός βρήκε τον γυμνό άνδρα σε άθλια κατάσταση και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου. 

Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έκρινε, χθες, ένοχο τον αξιωματικό που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Αρχηγείου της Αστυνομίας, ο ένστολος είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα αλλά αργότερα επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια