Οργή για τη γυναίκα που σκότωνε γάτες και δημοσίευσε συνταγές για φόλες στο Facebook

Οργή για τη γυναίκα που σκότωνε γάτες και δημοσίευσε συνταγές για φόλες στο Facebook Facebook Twitter
1

Οργή έχει προκάλεσει μια γυναίκα, κάτοικος του Ρεθύμνου, που φέρεται να παραδέχθηκε στο Facebook πως σκότωνε γάτες δημοσιεύοντας ταυτόχρονα συνταγές για φόλες. 

Η γυναίκα, όχι μόνο δίνει αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορεί να σκοτώσει κάποιος γάτες φτιάχνοντας φόλες, αλλά ανέβασε και φωτογραφία με τις φόλες που η ίδια έφτιαξε. 

Στα σχόλια η γυναίκα φαίνεται να παροτρύνει τους φίλους τους να κάνουν το ίδιο. 

«Έτσι έχω γλιτώσει οριστικώς με τα κ@@@γατα», αναφέρει σε σχόλιο. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, τόσο οι πράξεις της γυναίκας, όσο και η δημοσίευσή τους στο Facebook προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων με εκατοντάδες σχόλια, αναφορές, αλλά και καταγγελίες στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία επενέβη.


Μετά και από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η γυναίκα διέγραψε την ανάρτηση και έκλεισε τον λογαριασμό της στο Facebook, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.

Οργή για τη γυναίκα που σκότωνε γάτες και δημοσίευσε συνταγές για φόλες στο Facebook Facebook Twitter
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τι άτομα κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Αν κάποιος κουβαλάει τόση κακία μέσα του ποιος ξέρει πότε θα είναι η σειρά ενός ανθρώπου του περιβάλλοντός της να του κάνει το ίδιο που κάνει στις γάτες;