Σκληρές Εικόνες: Το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού από 5 άνδρες χούλιγκαν στο Ίλιον

Σκληρές Εικόνες: Το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού από 5 άνδρες χούλιγκαν στο Ίλιον Facebook Twitter
7

Το αποτρόπαιο βίντεο της επίθεσης πέντε χούλιγκαν εναντίον γυναίκας οπαδού δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χούλιγκαν του Ολυμπιακού, επιτέθηκαν σε μία 22χρονη οργανωμένη οπαδό του Παναθηναϊκού, την οποία συνάντησαν στην συμβολή των οδών Εκάβης και Ιδομενέως στο Ίλιον κι αφού την ξυλοφόρτωσαν βάναυσα, την μαχαίρωσαν στο πόδι.

Tο σοκαριστικό βίντεο από το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Το περιστατικό προηγήθηκε της επίθεσης των οπαδών του Παναθηναϊκού στο «Παπαστράτειο», με την Ελληνική Αστυνομία να εικάζει ότι επρόκειτο για «αντίποινα», στα οποία χτυπήθηκαν γυναίκες και παιδιά, μεταξύ των οποίων κι ένας φίλος του Ολυμπιακού με αναπηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 18/2 και δεν καταγράφηκε ως επίθεση, αλλά σαν ληστεία, στην οποία αναφέρεται κλοπή τσάντας με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για οπαδική επίθεση κι ανέλαβε το αρμόδιο τμήμα Αθλητικής Βίας.

Στο σοκαριστικό βίντεο πέντε άνδρες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά τη νεαρή γυναίκα. Οι τρεις την κρατούσαν και οι δύο τη χτυπούσαν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι. 

Στη Βουλή ο ξυλοδαρμός 

Μιλώντας χθες στη Βουλής, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε στο περιστατικό.

«Πριν λίγο και ενώ εμείς συζητάμε εδώ, μια πράξη βίας καταδικαστέα και αποτρόπαια με θύμα μια γυναίκα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Φαίνεται ότι είναι ενέργεια οπαδικής βίας με μια επίθεση σε μια γυναίκα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ», είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης. 

«Μοιάζει να είναι ξεκαθάρισμα στον χώρο μεταξύ οπαδών. Καταδικάζω την πράξη αυτή. Αύριο θα επισκεφτώ τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και μετά θα ενημερώσω τα πολιτικά κόμματα», πρόσθεσε.  

Λίγες ημέρες μετά το παραπάνω περιστατικό κουκουλοφόροι εισέβαλαν με μαχαίρια και ρόπαλα στον αγώνα πόλο γυναικών Ολυμπιακός-Γλυφάδα στο Παπαστράτειο.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν καταστροφές, έσπασαν κάμερες, πέταξαν λάπτοπ στην πισίνα και σε επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σήμερα, ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της αστυνομίας, ώστε να μάθει την εξέλιξη των ερευνών, ενώ αποφασίστηκε ότι θα ακολουθήσει τις ερχόμενες ημέρες συνάντηση.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις όσον αφορά τα δύο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στις 17 Μαρτίου.

Από την ΕΛ.ΑΣ έχει αποσταλεί αίτημα προκειμένου να μετατεθεί χρονικά ο ένας εκ των δύο προαναφερόμενων αγώνων, για την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Εφόσον δεν καταστεί δυνατό τις επόμενες ημέρες να ληφθεί απόφαση από τις λίγκες (Super League και ΕΣΑΚΕ) και εφόσον υπάρξει σχετική εισήγηση της ΔΕΑΒ, η οποία θα συνεδριάσει την Τρίτη 12 Μαρτίου, τότε ο Γιώργος Βασιλειάδης θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία.

Προσοχή το βίντεο - ντοκουμέντο είναι σκληρό:

 
 
Ελλάδα
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
"Μοιάζει να είναι ξεκαθάρισμα στον χώρο μεταξύ οπαδών.". Με αυτή του την διατύπωση ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μου φαίνεται ότι ρίχνει ευθύνες και στην κοπέλα: σαν να λέει ότι και αυτή ήταν οπαδός.
Είναι στόκοι ρε οι τέρμα φανατικοί. Θα πλακώνονται έξω απ τα γήπεδα μετά ή θα αλληλοεπιτίθονται Συνδέσμοι στον δρόμο. Κάτι τέτοια γίνονται και μετά απορούμε γιατί σε κάτι Τελικούς επιτρέπονται απ το κράτος μόνο μαθητές μέσα ή καθόλου θεατές. Χρειάζονται όμως κιάλλα. Να πχ τα "παλικάρια" στο βίντεο να τα χώσουν στον Κορυδαλλό για αυτό που έκαναν στην άτυχη κοπέλα.