Γεροβασίλη: «Δεν υπάρχει κλίμα ανομίας και ανοχής- Μύθος με μικροπολιτική σκοπιμότητα»

Γεροβασίλη: «Δεν υπάρχει κλίμα ανομίας και ανοχής- Μύθος με μικροπολιτική σκοπιμότητα» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως είναι «απολύτως ψευδές πως επικρατεί κλίμα ανομίας και ανοχής» αναφερόμενη στην εγκληματικότητα. Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχολίασε πως πρόκειται για «μύθο που εκπορεύεται για μικροπολιτικούς λόγους». 

Η υπουργός έκανε λόγο και «για συνδικαλιστές που υπηρετούν αυτή την λογική», με αφορμή ανακοίνωση της 'Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, στην οποία αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι «έχουμε κρούσει εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων».

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας η κ. Γεροβασίλη τόνισε πως τα στατιστικά στοιχεία που έχει στη διάθεση του το υπουργείο δεν δικαιώνουν τους ισχυρισμούς για «ανομία».

«Η αστυνομία», προσέθεσε, «κάνει οργανωμένη και μεθοδική δουλειά. Τις τελευταίες ημέρες είχαμε μεγάλες επιτυχίες της Αστυνομίας. Συνελήφθησαν 138 μέλη εγκληματικής οργάνωσης, άλλοι 21 είναι έγκλειστοι και 50 αναζητούνται».

Υπογράμμισε ακόμη ότι «το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσπαθεί να δώσει όλα εκείνα τα εφόδια στην ΕΛ.ΑΣ για να μπορεί να κάνει την δουλειά της», ενώ υποστήριξε ότι «ο κ. Μητσοτάκης κατάργησε 6.700 οργανικές θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ σε εποχές "παχέων αγελάδων", ενώ ούτε το κτιριακό ζήτημα είχε λύσει».

Σχετικά με την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ανέφερε ότι «προκαλούσε προβλήματα με τον τρόπο δράσης της και δρούσε τυφλά».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Αρνηση της πραγματικοτητας για αλλη μια φορα, πιο κλασσικος Συριζα πεθαινεις. Επισης, 4 χρονια στην εξουσια ειναι λιγο κωμικο να ριχνει την ευθυνη στην προηγουμενη κυβερνηση, τι εκαναν αυτοι τοσο καιρο δηλαδη;