Προειδοποιεί η αλ Κάιντα: Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν ολοκαύτωμα κατά των αμερικανών μουσουλμάνων

Προειδοποιεί η αλ Κάιντα: Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν ολοκαύτωμα κατά των αμερικανών μουσουλμάνων Facebook Twitter
1

Πέρα από την παραδοχή της αλ Κάιντα ότι σκοτώθηκε ο επιχειρησιακός αρχηγός, η οργάνωση σε βίντεο της που δημοσιοποιήθηκε χθες Τρίτη,  κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι ετοιμάζουν «ολοκαύτωμα» εναντίον των μουσουλμάνων Αμερικανών.

Το βίντεο που τιτλοφορείται «Η Αλήθεια Έλαμψε και τα Ψέματα Αποκαλύφθηκαν» προβλήθηκε σε ισλαμιστικά φόρουμ στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τους ιστότοπους InterCenter και SITE. Σε αυτό μιλούν ο ηγέτης της οργάνωσης Αϊμάν αλ Ζαουάχρι και ο αμερικανός εκπρόσωπός του, Άνταμ Γκαντάν.

Ο Γκαντάν διαφωνεί με τις δηλώσεις του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με τις οποίες οι ΗΠΑ δεν βρίσκονται σε πόλεμο με το Ισλάμ. «Η Αμερική είναι απόλυτη στην αντίθεσή της με το Ισλάμ ως πολιτικό σύστημα», τονίζει ο ίδιος.

Αναφερόμενος στα αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που επιτίθενται κατά των μαχητών της αλ Κάιντα, ο ίδιος υπογραμμίζει ότι «σήμερα μουσουλμάνοι Αμερικανοί σκοτώνονται στην Υεμένη, αύριο θα σκοτώνονται στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Ετοιμαστείτε για ολοκαύτωμα».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΡΜΠΑΝ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: 100.000 νέοι σε συναυλία-κάλεσμα για την απομάκρυνση του Όρμπαν

Το πλήθος φώναζε αντικυβερνητικά συνθήματα, όπως το«Ρώσοι, φύγετε!», ένα σύνθημα από την εξέγερση του 1956 που επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς ο Όρμπαν έχει ενισχύσει τις σχέσεις του με τη Μόσχα.
THE LIFO TEAM
ΝΗΣΙΑ ΤΣΑΓΚΟΣ ΗΠΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ βάζουν «φρένο» στη συμφωνία για την παραχώρηση των νήσων Τσάγκος

Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ αρχικά είχε χαρακτηρίσει τη συμφωνία ως «την καλύτερη δυνατή επιλογή», στη συνέχεια προειδοποίησε ότι το Λονδίνο κάνει «μεγάλο λάθος» παραχωρώντας τα νησιά
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΓΟΣ ΖΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΥΧΗΣ

Διεθνή / Μελέτη: Οι ιθαγενείς της Αμερικής έπαιζαν παιχνίδια τύχης πριν από 12.000 χρόνια

Τα πρώτα ζάρια εμφανίστηκαν πριν από περίπου 12.000 χρόνια στις Μεγάλες Πεδιάδες της Βόρειας Αμερικής, δηλαδή περισσότερα από 6.000 χρόνια πριν από τα παλαιότερα γνωστά παραδείγματα, σύμφωνα με τη μελέτη
THE LIFO TEAM
ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΝΣ

Διεθνή / Στο Πακιστάν οι συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν με Βανς – Οι όροι της Τεχεράνης και οι «κόκκινες γραμμές»

Παρά ορισμένα συγκρατημένα θετικά μηνύματα από τη διαδικασία, οι διαφορές παραμένουν βαθιές, με τις δύο πλευρές να προσέρχονται με διαφορετικές προτεραιότητες
THE LIFO TEAM