Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ και πέντε κόμματα στη Βουλή σε νέα δημοσκόπηση

Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ και πέντε κόμματα στη Βουλή σε νέα δημοσκόπηση Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η αποψινή δημοσκόπηση της PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΙ. 

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ έρχεται πρώτη με ποσοστό 30,5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 21,5%.

Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 7,5%, η Χρυσή Αυγή με 7% και το ΚΚΕ με 6%. Χαμηλό είναι το ποσοστό των Ανεξάρτητων Ελλήνων μόλις στο 1% και του Ποταμιού στο 1,5%.

Η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, επίσης, συγκεντρώνει χαμηλή προτίμηση στο 2%.Το ποσοστό των αναποφάσιστων και όσων δεν απαντούν φτάνει στο 13,5%.

Στην ερώτηση για την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο  Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 35% των προτιμήσεων των ερωτηθέντων και ο Αλέξης Τσίπρας το 24%. Η απάντηση «κανένας από τους δύο» δόθηκε από το 34% των ερωτηθέντων. 

Όσον αφορά τις υποθέσεις σκανδάλων που βρίσκονται στην επικαιρότητα φαίνεται ότι δεν επηρεάζουν την ψήφο των πολιτών. Το 43% απαντά ότι επηρεάζεται ελάχιστα έως καθόλου και μόλις το 10% απαντά ότι επηρεάζεται λίγο. Το  26% δηλώνει ότι επηρεάζεται «αρκετά ή  «πολύ».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 7,5% Πηγή: www.lifo.grΑυτοι στο πασοκ πάνε καλά;Μια ανασφαλής ταμίας τραπέζης, που απαντά στα ένστικτα κάποιων πρωτοπασόκων, ως η κόρη του γεννηματά!Ανατριχίλα...Μοναδική λύση απέναντι στη συριζαίικη καφρίλα θα ήταν ο Ανδρουλάκης.