Τα συγχαρητήρια των πολιτικών στον τραυματία αλλά «μόνιμο» παγκόσμιο πρωταθλητή Πετρούνια

Τα συγχαρητήρια των πολιτικών στον τραυματία αλλά «μόνιμο» παγκόσμιο πρωταθλητή Πετρούνια Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον την πολιτική ηγεσία στον Λευτέρη Πετρούνια που σημείωσε απόψε μια νέα μεγάλη επιτυχία. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε  το τρίτο του συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα του Κατάρ. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος  στο μήνυμα του αναφέρεται και στα ψυχικά αποθέματα που επέδειξε ο Έλληνας αθλητής, καθώς αγωνίστηκε με πρόβλημα στον ώμο και συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή. Τη Δευτέρα μήνυμα αναμένεται να χειρουργηθεί. 

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει «Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη».

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τονίζει στο Twitter ότι o Πετρούνιας συνεχίζει να γράφει μία μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας @Petrounias E συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο!» σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας.

Αντίστοιχο μήνυμα μέσω Twitter και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Τwitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. 

«Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια» αναφέρει η κ. Γεννηματά. 

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος από την πλευρά του έγραψε:

«Ευχαριστούμε Λευτέρη, μας συγκίνησες. Σήκωσες την Ελλάδα στα χέρια σου για 3η συνεχόμενη φορά! Την ανέβασες ψηλά. Έστειλε αισιόδοξο μήνυμα δύναμης, αντοχής, ανώτερου ήθους στους Έλληνες και στον κόσμο Μοιραζόμαστε μαζί σου την υπερηφάνεια και την χαρά σου».

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όπου γάμος και γιορτή, η Βασίλω πρώτη. Τους πάει...Μόνον εκείνη η αγνή ψυχή έχει εξαφανιστεί - ο κ. Μπαλτάς ντε, της "ρετσινιάς"...Πίνει "κεχριμπάρι" να πνίξει τον καϋμό του φαίνεται.