Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε «βλάκα» τον Λεβέντη -Τσακώθηκαν μπροστά στις κάμερες

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε «βλάκα» τον Λεβέντη -Τσακώθηκαν μπροστά στις κάμερες Facebook Twitter
5

Τσακωμός με χαρακτηρισμούς ανάμεσα σε Βασίλη Λεβέντη και Γιάννης Μπουτάρη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο λόγος ήταν ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Μετά την πανηγυρική δοξολογία ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις των επισήμων.

Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα. Τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος αυτός.

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης του απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε φανερά τον εκνευρισμό του. Προκειμένου να μην περάσει ξανά το ίδιο, ενημέρωσε την υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου  ότι μετά τον δήμαρχο, θα είναι ο επόμενος που θα κάνει δηλώσεις. 

Όπως αναφέρει το seleo.gr ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που έπρεπε να προηγηθεί.«Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης με τον Βασίλη Λεβέντη να εξοργίζεται ξανά: «τότε γιατί δεν "πήδηξες" και τον Μητσοτάκη. Έλα σε παρακαλώ», είπε.

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, εκείνη την στιγμή έβρισε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» και αμέσως μετά αποχώρησε. 

 
Πολιτική
5

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κανένα δίκιο δεν έχει ο Μπουτάρης. Για τις εκδηλώσεις υπάρχει πρωτόκολλο, ορίζεται στην εφημερίδα της κυβέρνησης. Οποιοσδήποτε βουλευτής, ποσό μάλλον αρχηγός κόμματος, προηγείται του εκάστοτε δημάρχου Θεσσαλονίκης. Για να είμαι ειλικρινής είδα το βίντεο πολλές φορές ακούω «εμένα» και όχι «βλάκα» στο τέλος της πρότασης του Μπουτάρη. Ακόμη κι έτσι, ο δήμαρχος είναι ο εκπρόσωπος της πόλης, όχι ο κεχαγιας της. Τέτοιες αστειότητες, τέτοιες κοκορομαχίες δεν δικαιολογούνται και δεν επιτρέπονται.