Επεισοδιακό ξέσπασμα Γαλιατσάτου στο Μπουένος Άιρες - Η ΔΟΕ εξετάζει κυρώσεις

Επεισοδιακό ξέσπασμα Γαλιατσάτου στο Μπουένος Άιρες - Η ΔΟΕ εξετάζει κυρώσεις Facebook Twitter
1

Με δυσάρεστο τρόπο, τράβηξε τα βλέμματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες στην Άρση Βαρών καθώς η ΔΟΕ εξετάζει κυρώσεις μετά το ξέσπασμα του Γεράσιμου Γαλιατσάτου.

Ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος που αγωνίστηκε στα 85κ. ακυρώθηκε στο αρασέ, καθώς είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 150κ.

Ο Έλληνας αθλητής παραφέρθηκε, με αφορμή την 2η προσπάθεια που επιχείρησε. Παρά το γεγονός ότι σήκωσε τα κιλά και οι τρεις κριτές έδειξαν ότι είναι έγκυρη, αλλά η κριτική επιτροπή την θεώρησε ομόφωνα άκυρη, επειδή άφησε την μπάρα πριν ανάψει το «πράσινο» φως.

Επεισοδιακό ξέσπασμα Γαλιατσάτου στο Μπουένος Άιρες - Η ΔΟΕ εξετάζει κυρώσεις Facebook Twitter

Ο νεαρός αθλητής πάνω στην ένταση του αγώνα παραφέρθηκε και πήγε στην κερκίδα όπου ζήτησε από τον σωματειακό του προπονητή, που παρακολουθούσε τους αγώνες ως φίλαθλος, να κάνει ένσταση στην γραμματεία.

Όπως είναι γνωστό δεν μπορούσε να γίνει ένσταση (σ.σ. δεν υπάρχει ένσταση στην Αρση Βαρών) και έτσι επικυρώθηκε η απόφαση και αποκλείστηκε ο αθλητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΔΟΕ θα εξετάσει το θέμα της συμπεριφοράς του αθλητή άμεσα για το αν θα του επιβληθούν κυρώσεις, ενώ ο Γαλιατσάτος φαίνεται να έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του.

 
Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Και γιατί δε γράφεις για την κοπέλα απο ενα χωριουδάκι στη χαλκιδικη που βγήκε πρώτη με Ολυμπιακό ρεκόρ... (σημείωση ότι η συμαθλητρια της βγήκε 6 στους ίδιους αγωνες)Νομίζω θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον