Ο Καμμένος πανηγυρίζει στο Twitter: Άκυρο το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ

Ο Καμμένος πανηγυρίζει στο Twitter: Άκυρο το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ Facebook Twitter
4

Με ένα μήνυμα στο Twitter σχολίασε ο Πάνος Καμμένος το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ για την συμφωνία των Πρεσπών, το οποίο χαρακτήρισε «άκυρο».

«Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδόρησαν», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό μου λίγα λεπτά αφού έκλεισαν οι κάλπες στη γείτονα χώρα.

«Τώρα, με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία», συνεχίζει και καταλήγει: «Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση».

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
«Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση». Όποιος το επεξεργαστεί λογικά αυτό και το "χωνέψει" - σε σχέση βέβαια με το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα στη FYROM -, ας μας πει και μας πλίϊζ.Και μην ξεφύγει της επεξεργασίας, ότι η κυβέρνηση είναι πρωτίστως ΣΥΡΙΖΕΪΚΗ, που κάθε άλλο παρά χαίρεται με το αποτέλεσμα.Τα ντεπόν δωρεάν.
Κάνεις οτι δε βλεπεις οτι το θεμα με τα Σκοπια δεν θα φυγει και ο συνεταιρος σου το προωθει οσο δε παει; Αν εννοεις αυτα που λες παραιτησου επι τοπου, αν ο ερωτας για την καρεκλα ειναι μεγαλυτερος τουλαχιστον ας μην προκαλεις την νοημοση ολων μας.
Αμάν αυτό το πωπόπαιδο ο Κυριάκος, όλο θέλει να μας κόψει την ευημερία ημών των Ελλήνων, πάνω που τρώγαμε με χρυσά κουτάλια XDΣτα σοβαρά τώρα, Πάνο, το δημοψήφισμα στα Σκόπια είχε «συμβουλευτικό χαρακτήρα» και συνεπώς η συμμετοχή, μη σου πω και το αποτέλεσμα, δεν είχε ποτέ καμία σοβαρή σημασία. Εσύ όμως συνεχίζεις να στηρίζεις την κυβέρνηση η οποία έχει αναγνωρίσει Μακεδονική γλώσσα και τους εθνικά (aka «αληθινούς») Μακεδόνες.