Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας Facebook Twitter
1

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης Αρτέμης Σώρρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αρχές αναζητούσαν τον Σώρρα εδώ και καιρό, αλλά ο ιδρυτής αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» κρυβόταν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σώρρας εντοπίστηκε σε σπίτι όπου διέμενε στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στον Άλιμο.

Ο Σώρρας εντοπίστηκε μετά από έρευνες και πληροφορίες της Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε έφοδο και τον ακινητοποίησε χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

Ο Σώρρας κρατείται στην Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σώρρας είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά σε μια προσπάθεια να μην αναγνωρίζεται.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Αρτέμης Σώρρας συνέχιζε να δημοσιεύει παραληρηματικά ηχητικά  μηνύματα στο διαδίκτυο, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Σε βάρος του εκτός από τις δυο ποινές φυλάκισης 3 ετών και 28 μηνών εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Πριν μερικές ημέρες εμφανίστηκε και η σύζυγός του, καθώς η ποινή που της είχε επιβληθεί μειώθηκε.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν το αντέχω αυτό...Ο Τσίπρας παραδέχεται ότι είχε αυταπάτες, ο Σώρρας συλλαμβάνεται. Ο Μπαρμπαρούσης κρυβεται. Χριστέ μου! Ίσως χρειαστεί να γίνουμε μια χώρα που δεν θα πιστεύει στον superman. Ίσως χρειαστεί να γίνουμε κανονικοί άνθρωποι.