Κυρίτσης: Ο Ρουβίκωνας κάνει ακτιβισμό

Κυρίτσης: Ο Ρουβίκωνας κάνει ακτιβισμό Facebook Twitter
SOOC
5

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης αναφέρθηκε στις μπογιές στην πρεσβεία της Γαλλίας και υπογράμμισε πως δεν πρόκειται για εγκληματικότητα.

 

«Κλασική περίπτωση ακτιβισμού. Η πράξη αυτή δεν θα διαταράξει καθόλου τις σχέσεις μας με τη Γαλλία.

«Ο Ρουβίκωνας είναι πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό» σημείωσε ο κ. Κυρίτσης και τόνισε ότι οι πρακτικές του Ρουβίκωνα δεν είναι «εγκληματικότητα αλλά παραβατικότητα».

Ο κ. Κυρίτσης επέμεινε πως στη χώρα έχουμε μείωση της εγκληματικότητας σημειώνοντας ότι «την εγκληματικότητα την καταλαβαίνουμε είτε κοιτάζοντας τα στατιστικά στοιχεία, είτε την κοινωνία είτε τα ΜΜΕ. Οι στατιστικές δεν σας κάνουν, τα ΜΜΕ δεν σας κάνουν, ε δεν σας κάνει και η κοινωνία».

Πολιτική
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM