Ο Μπεν Άφλεκ απαντά στα χλευαστικά σχόλια του New Yorker για τα κιλά και το τατουάζ του

Ο Μπεν Άφλεκ απαντά στα χλευαστικά σχόλια του New Yorker για τα κιλά και το τατουάζ του Facebook Twitter
2

Ο Μπεν Άφλεκ απάντησε μέσω Twitter σε επικριτικό άρθρο του New Yorker με τίτλο «Η Μεγάλη Θλίψη του Μπεν Άφλεκ» που σχολίαζε, μεταξύ άλλων, το σωματικό βάρος του και τα τατουάζ του.

Μετά από τη δημοσίευση του άρθρου ο Μπεν Άφλεκ έσπασε τους τρεις μήνες σιωπής του στο Twitter, διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές του πως είναι «μια χαρά».

H αρθρογράφος του New Yorker, Ναόμι Φράι, επιχείρησε να αναλύσει την «αλλαγή τροχιάς» στην καριέρα του Άφλεκ, κατά τα δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η Φράι αναφέρθηκε εκτενώς στις φήμες για απιστία με μία γκουβερνάντα - γεγονός που έχουν αρνηθεί τόσο ο Άφλεκ όσο και η Γκάρνερ - αλλά και στο meme του «θλιμμένου Άφλεκ» για την κριτική της ταινίας Batman v Superman του 2016.

Σε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, ο Άφλεκ στέκεται μόνος, κοιτάζοντας τον ορίζοντα.

«Η κοιλιά του προεξέχει με έναν τρόπο που σε κάποιες πιο φωτισμένες χώρες, όπως η Γαλλία, θα θεωρείτο ανδροπρεπής, όπως το κορμί του εύρωστου Ζεράρ Ντεπαρτιέ στη νεότητα του, αλλά στην "φασιστικά αθλητική" Αμερική θα παρέπεμπε περισσότερο στον Όμερ Σίμπσον».

Εκτός από τα κιλά του Άφλεκ η Φράι σχολιάζει και το τατουάζ στην πλάτη του, χαρακτηρίζοντάς το «φανταχτερό, ανεξαρτήτως του αν είναι αληθινό ή ψεύτικο».

«Είμαι καλά. Το χοντρό μου δέρμα είναι ενισχυμένο από τα φανταχτερά τατουάζ», έγραφε ο Άφλεκ, απαντώντας στο άρθρο.

Ο καλύτερος φίλος του Άφλεκ, Ματ Ντέιμον, επίσης στήριξε τον ηθοποιό σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ερωτήθηκε για το επίμαχο τατουάζ.

«Δεν είναι δουλειά ενός φίλου να πει στον φίλο του τι θα κάνει στην πλάτη του. Τον υποστηρίζω σε κάθε του καλλιτεχνική έκφραση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιμον με τον οποίον γνωρίζονται από παιδιά.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Ο κορυφαίος Γαλλο-Λιβανέζος καλλιτεχνικός διευθυντής, επιμελητής και σκηνοθέτης υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στην τέχνη του και άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της όπερας, της μουσικής και του θεάτρου.
LIFO NEWSROOM
Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Πολιτισμός / Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Στη δραματουργική και σκηνοθετική προσέγγιση της «Ανδρομάχης» από τη Μαρία Πρωτόπαππα, η Ερμιόνη και η Ανδρομάχη αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη των χωρών τους, ενώ ο Μενέλαος και ο Πηλέας την πολιτική και την εξουσία
LIFO NEWSROOM
Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Φασιστικα αθλητική" η Αμερική, που μαστιζεται από την παχυσαρκία και λόγω διατροφής, φαστ φουντ και συντηρητικων είναι η γενέτειρα της σύγχρονης παχυσαρκίας;; Αφήνω κατά μέρος το πώς ένα άρθρο που προσβάλλει ολόκληρη εθνική πολιτιστική κουλτούρα, επιτίθεται ευθέως, μικροπρεπως και κατινιστικα, ως φυλλάδα, σ'εναν άνθρωπο για την προσωπική ζωή και τις προτιμήσεις του, δημοσιεύεται στον "πολύ" New Yorker ". Απαράδεκτο.
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου και στα δύο σκέλη. Όσο για το πρώτο σκέλος, μάλλον η αρθρογράφος έπρεπε να πει "φασιστικά αθλητικό" το Χόλιγουντ ή τον αμερικανικό χώρο του θεάματος και όχι την Αμερική συλλήβδην. Έτσι θα έβγαινε νόημα.