Focus: «Στην Ελλάδα συγκρούονται δύο κόσμοι»

Focus: «Στην Ελλάδα συγκρούονται δύο κόσμοι» Facebook Twitter
1

Για δύο κόσμους που συγκρούονται στην Ελλάδα, κάνει λόγο σε εκτενές διαδικτυακό άρθρο του το γερμανικό περιοδικό Focus. Το περιοδικό «παραλαμβάνει» μεταξύ άλλων, και το Γιώργο Παπανδρέου σημειώνοντας, ότι ενώ η χώρα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση, εκείνος κάνει πολυτελείς διακοπές. Σημειώνει μάλιστα ότι πέρυσι ενώ ζητούσε οικονομικές ενισχύσεις για την Ελλάδα, έκανε 40 ημέρες διακοπές ενώ φέτος που έχει παραιτηθεί «έκανε «περιοδεία» σχεδόν 45 ημερών στα πολυτελή ξενοδοχεία των ελληνικών νησιών».

«Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν την περασμένη εβδομάδα υπέβαλε στο κοινοβούλιο αίτηση άδειας για να μεταβεί στο Κέιπ Τάουν…προκαλώντας γέλια αφού ο Παπανδρέου λείπει συνεχώς. Το αίτημα έγινε δεκτό πάντως, ενώ ένας αναπληρωτής του είπε: «Θα επιστρέψεις, έτσι δεν είναι;»»

Ο αρθρογράφος Βασίλης Ασβεστόπουλος δεν ξεχνάει όμως και τους διορισμούς συγγενών από τους βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο, αναφέροντας τα ονόματα του Πολύδωρα και του Τραγάκη και σημειώνοντας ότι αυτά γίνονται, την ώρα που η κυβέρνηση αποφασίζει για μέτρα ύψους 11,5 δις ευρώ.

Στο άρθρο αναφέρεται και η αγορά με εντολή  της υφ. Υγείας κ. Σκοπούλη, χωρίς διαγωνισμό φαρμάκων αξίας 300 χιλιάδων ευρώ από πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία που χρηματοδοτούσε το ερευνητικό έργο του συζύγου της.

Αναφορά γίνεται ακόμη στο Αριστοτέλειο και στη δωρεά του i-Phone στη Ναταλία Δραγούμη από το αντιπρύτανη,

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Πολιτική / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας της

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε εξαρχής να μην συζητηθεί η υπόθεση στην Ολομέλεια της Βουλής , υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να περιοριστεί η δημόσια παρέμβασή της και να ανακοπεί η κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ίσως του έκαναν δώρο τη διαμονή στα ξενοδοχεία του Γιωργάκη όπως του κακομοίρη του Πάγκαλου, άλλωστε δεν είδα να πτοούνται οι μεγαλοξενοδόχοι από την οικονομική κρίση αφού αυτούς εξυπηρετούν αυτές οι κυβερνήσεις.