Ο δήμαρχος Τρικκαίων ξεσπά για το τσιγάρο του Σπίρτζη σε κλειστό χώρο: Όταν πραγματικά νιώθεις μ@@κας

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ξεσπά για το τσιγάρο του Σπίρτζη σε κλειστό χώρο: Όταν πραγματικά νιώθεις μ@@κας Facebook Twitter
11

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Τρικκαίων προκάλεσε η κίνηση του Χρήστου Σπίρτζη να καπνίσει μέσα σε κλειστό χώρο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του στο Πήλιο και σε περιοχές που έχουν πληγεί τον τελευταίο καιρό από θεομηνίες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφού επιθεώρησε τις περιοχές και υποσχέθηκε άμεση αποκατάσταση των ζημιών ο υπουργός Μεταφορών, που συνοδευόταν από την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Μάκη Μπαλλή καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΣ Κώστα Πουλάκη, βρέθηκε σε μαγαζί της περιοχής.

Εκεί όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, μία εκ των οποίων δημοσίευσε και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Χρήστος Σπίρτζης κάπνιζε παρόλο που βρισκόταν μέσα σε κλειστό χώρο. 

Η κίνησή του εξόργισε τον Δ. Παπαστεργίου που μέσα από μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook ξέσπασε εναντίον του υπουργού Μεταφορών για το κάπνισμα και το παράδειγμα που δίνει.

«Όταν πραγματικά νιώθεις μαλάκας που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό... Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα... Είμαστε στην Ελλάδα», έγραψε ο δήμαρχος Τρικκαίων. 

Πολιτική
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM