Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μουζάλας- Έπαθε υπερκόπωση

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μουζάλας- Έπαθε υπερκόπωση Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Σε νοσοκομείο των Αθηνών με υπερκόπωση νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Ο υπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο αμέσως μετά την άφιξή του από την Ελβετία, όπου είχε συνάντηση με την Ελβετή υπουργό Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στενούς συνεργάτες του, η αδιαθεσία του ήταν και ο λόγος που ο κ. Μουζάλας καθυστέρησε κατά μία ημέρα την επιστροφή του από τη Ζυρίχη.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο υπουργός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του και να κριθεί εάν θα συνεχίσει η νοσηλεία του.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν ο λόγος για τον οποίο ο κ. Μουζάλας απουσίαζε από τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis, αλλά και από τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της Ιρλανδίας στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια