Άφαντοι 8.500 καταθέτες που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό

Άφαντοι 8.500 καταθέτες που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό Facebook Twitter
2

Αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο επιβολής πρόσθετων φόρων, έως και 45% είναι οι φορολογούμενοι που πιάστηκαν στην τσιμπίδα των διασταυρώσεων της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων γιατί έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό την περίοδο 2009-2011, που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και δεν υπέβαλαν τη σχετική συμπληρωματική δήλωση, η προθεσμία για την οποία έληξε χθες.

Από τους 24.710 φορολογούμενους οι οποίοι σε πρώτη ανάγνωση δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν 7 δισ. ευρώ εμβασμάτων που έβγαλαν στο εξωτερικό, παραπάνω από τους μισούς, και συγκεκριμένα 13.710 μπήκαν στην εφαρμογή και υπέβαλαν συμπληρωματικές δηλώσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το euro2day, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Οικονομικών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι 8.500 φορολογούμενοι που ελέγχονται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, απλώς... δεν βρέθηκαν ποτέ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρχεται νέος φόρος σε καύσιμα και φυσικό αέριο – Πώς θα επηρεαστούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Οικονομία / Έρχεται νέος φόρος σε καύσιμα και φυσικό αέριο – Πώς θα επηρεαστούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Ο κανονισμός της ΕΕ για την απανθρακοποίηση φέρνει αυξήσεις σε βενζίνη, πετρέλαιο και μαζούτ – Αντιδράσεις για τον αντίκτυπο στην ανταγωνιστικότητα και την καθημερινότητα
LIFO NEWSROOM
ΑμεΑ: Πρόγραμμα 24 εκατ. ευρώ για «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον» – Ωφελούμενοι 2.500 πολίτες

Οικονομία / ΑμεΑ: Πρόγραμμα 24 εκατ. ευρώ για «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον» – Ωφελούμενοι 2.500 πολίτες

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν εργασίες διαμόρφωσης, εγκατάσταση ραμπών και αναβατορίων, τοποθέτηση αυτοματισμών και ειδικού εξοπλισμού, καθώς και αμοιβές μηχανικών
LIFO NEWSROOM
Το αναποτελεσματικό Ελληνικό κράτος και οι ορατοί κίνδυνοι

LiFO politics / Το αναποτελεσματικό ελληνικό κράτος και οι ορατοί κίνδυνοι

«Ο κίνδυνος σήμερα δεν είναι η χρεοκοπία αλλά μια στασιμοκατάσταση, στην οποία η χώρα δεν θα αναπτύσσεται, και ένα μέρος της κοινωνίας αυτό το βιώνει ήδη»: Ο διευθυντής του BusinessDaily.gr Γιάννης Παπαδογιάννης μιλά στη Βασιλική Σιούτη και επισημαίνει ότι η χώρα απορροφά επιδοτήσεις, αλλά όχι δημιουργικά.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα – Ανοίγουν οι αιτήσεις, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οικονομία / Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα – Ανοίγουν οι αιτήσεις, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ξεκινά αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ – Ποιες δεξιότητες καλύπτει, ποιοι είναι δικαιούχοι και πώς θα διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μα τους περισσότερους εμπόρους τους έχουν στο άχτι οι εξουσίες λόγω του μαύρου χρήματος που δεν μπορούν να φορολογήσουν. Σιγά μη νοιάζονται για την υγεία μας. Απλώς για την παραγωγικότητά μας και τα λεφτά τους.