Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας κλήτευσε τον Πουτζντεμόν να καταθέσει την Πέμπτη

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας κλήτευσε τον Πουτζντεμόν να καταθέσει την Πέμπτη Facebook Twitter
1

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας κλήτευσε σήμερα τον πρώην πρόεδρο της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν και 13 μέλη της καθαιρεθείσας κυβέρνησής του, να καταθέσουν την Πέμπτη στις 9 το πρωί τοπική ώρα (10.00 το πρωί ώρα Ελλάδας).


Το δικαστήριο γνωστοποίησε επίσης ότι ξεκίνησε να εξετάζει τις κατηγορίες περί εξέγερσης και ανταρσίας σε βάρος του Πουτζντεμόν και άλλων στελεχών της καταλανικής ηγεσίας.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν:

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η Μάξγουελ ζητά ξανά χάρη από τον Τραμπ με αντάλλαγμα «μαρτυρία υπέρ της αθωότητάς του»

«Η κα Μάξγουελ είναι έτοιμη να μιλήσει πλήρως και ειλικρινά εφόσον της δοθεί επιείκεια από τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της Μάξγουελ
THE LIFO TEAM