Ο Γεωργιάδης επικαλείται το διαδίκτυο: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα διαχείρισης του "Αγία Ζώνη

Ο Γεωργιάδης επικαλείται το διαδίκτυο: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα διαχείρισης του "Αγία Ζώνη Facebook Twitter
6

Καταγγελία περί υποβάθμισης του ναυαγίου του Αγία Ζώνη, επειδή στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου βρίσκεται και άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το πρωί μέσω του Σκάι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Επικαλούμενος το διαδίκτυο είπε ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι ένα πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά.

«Τι αποδεικνύεται στο διαδίκτυο. Στην ομάδα των διαχειριστών αυτού του πλοίου, υπάρχει κι ένα πρόσωπο. Αν θέλετε, το ονοματεπώνυμό του δεν θα το πω στον αέρα. Για λόγους ΕΣΡ. Αλλά αν θέλετε να το δώσω στην εκπομπή σας να το ψάξετε, πολύ ευχαρίστως. Αποτελεί από τους φανατικότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Τσίπρα προσωπικά. Με χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και του Κώστα Βαξεβάνη. Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας«, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για να συνεχίσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας: «Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα. Όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Να πουν ότι δεν τρέχει τίποτα. Έκαναν τον σταυρό τους να είναι τυχεροί και να μην υπάρξει τελικώς διαρροή. Η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι, η ανικανότητά τους δεν τους άφησε να βάλουν τον φραγμό εκεί που έπρεπε. Αλλά έβαλαν έναν μικρό φραγμό για τα μάτια του κόσμου και τους έφυγε η πετρελαιοκηλίδα. Κοινώς, για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκαναν όλα θάλασσα. Γι’ αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή. Ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τόσο αναντικατάστατο, τόσο κολλημένο με την καρέκλα, που γελάει σαν μην συμβαίνει τίποτα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό-Δεν είναι μόνο γραφικός ψεύτης, είναι αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Δριμεία κριτική στον αντιπρόεδρο της ΝΔ 'Αδωνι Γεωργιάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ που του καταλογίζει "χυδαίες δηλώσεις".

 

Σς ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό», καθώς «σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην "ομάδα διαχείρισης" του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ».

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη» και πως «τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM