Λονδίνο: Αμερικανός τραπεζίτης ο άντρας που συνελήφθη επειδή έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου - Τι λένε οι δικηγόροι του

Λονδίνο: Αμερικανός τραπεζίτης ο άντρας που συνελήφθη επειδή έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου - Τι λένε οι δικηγόροι του Facebook Twitter
1

O Αμερικανός τραπεζίτης Eric Bellquist είναι ο άντρας που συνέλαβαν οι βρετανικές ως ύποπτο για το περιστατικό στη γέφυρα Putney, όπου ένας δρομέας έσπρωξε μία 31χρονη γυναίκα στις ρόδες ενός λεωφορείου.

O Βellquist συνελήφθη στην περιοχή του Τσέλσι την Πέμπτη, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, με τους δικηγόρους του να τονίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους «αδιάσειστες αποδείξεις» πως ο πελάτης τους βρισκόταν στις ΗΠΑ την περίοδο του συμβάντος.

Ο 41χρονος Αμερικανός εργάζεται στην εταιρία «Hutton Collins Partners», η οποία έχει στην κατοχή της τις αλυσίδες εστιατορίων «Wagamama» και «Byron». Παλαιότερα εργαζόταν για την πτωχευμένη πλέον επενδυτική τράπεζα «Lehman Brothers».

Σε ανακοίνωσή της, η νομική φίρμα «Duncan Lewis» αναφέρει: «Η ανακοίνωσή αυτή δημοσιεύεται αναφορικά με τον πελάτη μας κ. Eric Bellquist, ο οποίος συνελήφθη χθες σχετικά με μία επίθεση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ ενός άντρα δρομέα και μίας γυναίκας που κινούνταν πεζή στη γέφυρα Putney του Λονδίνου, στις 5 Μαΐου».

«Ο πελάτης μας έχει εμπλακεί κατά λάθος σε αυτή την υπόθεση. Αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο δράστης και διαθέτει αδιάσειστες αποδείξεις πως βρισκόταν στις ΗΠΑ την περίοδο του περιστατικού. Συνεπώς, αναμένουμε μία γρήγορη επίλυση των ψευδών κατηγοριών».

Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ο Bellquist που συνελήφθη εχθές, αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με εγγύηση. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια