Χανιά: Για δεύτερη ημέρα διαμαρτύρονται οι αμαξάδες

Χανιά: Για δεύτερη ημέρα διαμαρτύρονται οι αμαξάδες Facebook Twitter
1

Έξω από το δημαρχείο Χανίων έχουν παρατάξει για δεύτερη ημέρα τις άμαξές τους οι επαγγελματίες αμαξάδες των Χανίων, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του δημοτικού λιμενικού να περιορίσει την ώρα εκτέλεσης των τουριστικών δρομολογίων τους στο παλιό λιμάνι της πόλης.

 

Αμαξάδες παρέμειναν και κατά τη διάρκεια της νύχτας έξω από το δημαρχείο. Ένας εκ των διαμαρτυρομένων, ο Τάσος Χαλβατζάκης, δήλωσε: «Δεν θα υποχωρήσουμε αν δεν αλλάξει η απόφαση του δημοτικού λιμενικού ταμείου».

 

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση περιορίζει κατά 1.30 ώρα το ωράριο εκτέλεσης των δρομολογίων, ορίζοντάς το έως τις 19.30 αντί για τις 21.00 που ίσχυε έως πρότινος.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια