Ο Τσίπρας και η Περιστέρα ρίχνουν κανάτια στην Κέρκυρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας και η Περιστέρα ρίχνουν κανάτια στην Κέρκυρα - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
5
Ο Τσίπρας και η Περιστέρα ρίχνουν κανάτια στην Κέρκυρα - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με το δήμαρχο Κερκυραίων Κώστα Νικολούζο στο "Σαν Τζιάκομο"

Το παλιό δημαρχείο της Κέρκυρας "Σαν Τζιάκομο" επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ, τα παιδιά του και τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Από τα μπαλκόνια του παλιού δημαρχείου, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε το έθιμο των "μπότηδων", ενώ έριξε και ο ίδιος ένα μεγάλο πήλινο κανάτι. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε το έθιμο "εντυπωσιακό. Σύμφωνα με το voria.gr, o πρωθυπουργός, ελέγχοντας το πεδίο κάτω από το μπαλκόνι, είπε και την εξής ατάκα: «Κάτσε, μισό λεπτό, μην περνάει ο Σόιμπλε από κάτω!», προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων.

Νωρίτερα συνομίλησε με τον δήμαρχο Κερκυραίων Κώστα Νικολούζο, τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρο Γαλιατσάτο, τους βουλευτές και πολιτικούς άρχοντες του τόπου.

Ο πρωθυπουργός έφτασε χθες το βράδυ στο νησί των Φαιάκων ενώ σήμερα το βράδυ αναμένεται να παρακολουθήσει την τελετή της Αναστάσεως που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Σπιανάδας, τη μεγαλύτερη πλατεία της χερσονήσου του Αίμου.

 
Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια