Τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επέστρεψαν σήμερα στο κόμμα

Τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επέστρεψαν σήμερα στο κόμμα Facebook Twitter
5

Την επανένταξη στην κοινοβουλευτική ομάδα το ΠΑΣΟΚ των κ.κ. Α. Γκερέκου, Μ. Κασσή, Γ. Κουτσούκου και Κ. Σκανδαλίδη ανακοίνωσε και επισήμως ο Ευάγγελος Βενιζέλος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής. Στην επιστολή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, γιατί θα ενδυναμώσει την κοινοβουλευτική παρουσία του κόμματος και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στηρίζει την κυβέρνηση της τρικομματικής συνεργασίας, σημειώνει ότι οι βουλευτές «έχουν πλήρη συνείδηση της πολιτικής και θεσμικής σημασίας της εξέλιξης αυτής».

Αναφερόμενος στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σημείωσε ότι θα επιτρέψει στο κόμμα «να λειτουργήσει ακόμη πιο αποφασιστικά ως εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας του Έθνους που είναι η πρώτη και θεμελιώδης προϋπόθεση της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας», ενώ χαρακτήρισε ως «θετικό οιωνό για την επιτυχία του συνεδρίου, οι στόχοι του οποίου είναι παραταξιακοί, αλλά και εθνικοί», την επάνοδο των διαγραφέντων βουλευτών.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Τον φουκαρά τον Βενιζέλο αρχίζω και τον λυπάμαι. Θα του δινα και τον οβολό μου αν μου τραγούδαγε όλους αυτούς τους στίχους από το Καφενείον Το Πασοκ του Μαρκόπουλου.