Παραδοχή Βίτσα για τη Μόρια: «Πιαστήκαμε απροετοίμαστοι»

Παραδοχή Βίτσα για τη Μόρια: «Πιαστήκαμε απροετοίμαστοι» Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

«Πιαστήκαμε απροετοίμαστοι... Δεν υπάρχει κανένας λόγος, ειδικά για τη Μόρια, να δικαιολογούμαστε» παραδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, αναφερόμενος στη στάση του κρατικού μηχανισμού που ασχολείται με το προσφυγικό.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πρόσφυγες στη Μόρια της Λέσβου λόγω της κακοκαιρίας, ανέφερε: «Πιαστήκαμε απροετοίμαστοι λόγω της σφοδρότητας των καιρικών συνθηκών... Η Ελλάδα δεν είναι προετοιμασμένη για τέτοιο χιονιά, δυστυχώς» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Ούτε εγώ ούτε και ο Γιάννης Μουζάλας θέλαμε να συμβεί αυτό το πράγμα» πρόσθεσε.

«Στην Ηπειρωτική Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αυτό είναι το βασικό. Εκτός από λίγες σκηνές στο Βαγιοχώρι και τις εκατό θερμαινόμενες σκηνές στο Ελληνικό» διευκρίνισε πάντως ο κ. Βίτσας.

Σε ό,τι αφορά τη στάση της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου που δεν δέχεται πρόσφυγες και μετανάστες στα ξενοδοχεία της, ο υπουργός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας «Τρελαίνεσαι όταν ακούς αυτά τα πράγματα... Ας τους κρίνει ο Μυτιληνιός λαός... Θα πάει μετά αυτός που πήρε την απόφαση στην εκκλησία;» διερωτήθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τωρα,για να ειμαστε και δικαιοι,πως ηταν να προβλεψει η κυβερνηση οτι ο χειμωνς μπορει να ειναι...πολυ κρυος και με χιονια και να προετοιμασθει αναλογως ; "Μην ειμαστε και πλεονεχτες",που λεγε και ο μακαριτης ο Κωστας Χατζηχρηστος !!!