Εστιατόριο στη Βρετανία απαγόρευσε τα παιδιά κάτω των 5 ετών γιατί κλαίνε και κάνουν θόρυβο

Εστιατόριο στη Βρετανία απαγόρευσε τα παιδιά κάτω των 5 ετών γιατί κλαίνε και κάνουν θόρυβο Facebook Twitter
35

Ένα κύμα αντιδράσεων και έντονη κατακραυγή πυροδότησε η απόφαση του εστιατορίου Organic Kitchen στο Buckhurst Hill της Βρετανίας να απαγορεύσει την είσοδο σε παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών.

Από τον Σεπτέμβριο που έχει ανοίξει, το εστιατόριο είναι πολύ δημοφιλές στους γονείς και τα παιδιά τους που το προτιμούν για να πίνουν εκεί τον καφέ τους, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε αρκετά σχολεία και τη βιβλιοθήκη της περιοχής. Ωστόσο πριν λίγες ημέρες διαπίστωσαν πως θα πρέπει να αλλάξουν στέκι, όταν προς έκπληξή τους είδαν στην πόρτα σχετική επιγραφή που γράφει πως απαγορεύονται τα παιδιά κάτω των 5 ετών. 

Η απόφασή της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με αποτέλεσμα εκατοντάδες άτομα τις τελευταίες ημέρες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους σε σχόλια στο Facebook, κοινοποιώντας ταυτόχρονα την φωτογραφία με την επιγραφή που έχει γίνει viral. 

Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια Hilary Penning είπε πως ο νέος κανόνας ήταν απαραίτητος καθώς τα μεγάλα σε μέγεθος καροτσάκια με μωρά μπλόκαραν τους διαδρόμους καθώς ο χώρος είναι αρκετά μικρός και ήταν «μια καταστροφή για την υγιεινή και την ασφάλεια, έτοιμη να συμβεί ανά πάσα στιγμή», όπως χαρακτηριστικά σχολίασε. Επιπλέον παραδέχθηκε πως τα παιδιά που «έκλαιγαν ανεξέλεγκτα» έδιωχναν τους πελάτες.

«Υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις που μητέρες έρχονταν με τα νεογέννητα μωρά τους και άφηναν τα παιδιά τους να κλαίνε και κλαίνε. Μερικοί γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να κλαίνε για πάνω από δύο ώρες. Ήταν μια σκληρή και δύσκολη απόφαση, αλλά νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Δεν μπορώ να επιτρέπω στους ανθρώπους να έρχονται εδώ για μια μεγάλη γευστική εμπειρία, αλλά να φεύγουν γιατί το μεσημεριανό γεύμα ή το πρωινό τους καταστράφηκε από απερίσκεπτους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους εκτός ελέγχου» δήλωσε η Penning σε αγγλικά ΜΜΕ.

* Με πληροφορίες από ΒΒC και The Sun

35

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στη βόρεια Χιλή - Ζημιές σε κτίρια, 20.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Διεθνή / Ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στη βόρεια Χιλή - Ζημιές σε κτίρια, 20.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Εικόνες και πλάνα που μεταδίδονται από τοπικά μέσα δείχνουν σπασμένα τζάμια και κατεστραμμένους τοίχους στην πόλη Κοπιαπό, περίπου 800 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Σαντιάγο
LIFO NEWSROOM
Γιατρός στη Νορβηγία καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό 70 γυναικών

Διεθνή / Γιατρός στη Νορβηγία καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό 70 γυναικών

Ο πρώην γενικός ιατρός Arne Bye καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκισης στη Νορβηγία για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων ασθενών του. Η υπόθεση συγκλόνισε ολόκληρη τη Σκανδιναβία
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Το Ισραήλ εξοπλίζει παλαιστινιακές πολιτοφυλακές για αντιπαράθεση με τη Χαμάς

Διεθνή / Γάζα: Το Ισραήλ εξοπλίζει παλαιστινιακές πολιτοφυλακές για αντιπαράθεση με τη Χαμάς

Το Ισραήλ εξοπλίζει τη «Λαϊκή Δύναμη» του Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ στη νότια Γάζα, σε μια προσπάθεια δημιουργίας τοπικής αντίστασης κατά της Χαμάς. Το ρίσκο, οι αντιδράσεις και το όραμα για τη μετά-πολεμική Γάζα
LIFO NEWSROOM
Οι καλύτερες αναρτήσεις στη δημόσια διένεξη Μασκ - Τραμπ

Διεθνή / «Ωχ, οι κοπέλες τσακώνονται, ε;»: Οι καλύτερες viral αντιδράσεις στη διαμάχη Μασκ - Τραμπ

Από τον Κάνιε Γουέστ μέχρι την Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές, τα social media «πλημμύρισαν» με αντιδράσεις στη δημόσια διένεξη ανάμεσα σε δύο από τις ισχυρότερες προσωπικότητες του πλανήτη
LIFO NEWSROOM